Chloé girl

3/05/2017


Jsem zamilovaná...do těhle šatů. Připadám si v nich jako víla. Jsou něžné, ženské a rozevláté. Jako pavučina, do které se zabalíte. Miluju, jak do nich zafouká vítr a máte šifon všude okolo sebe. Jak kopírují ženské tělo a přitom jen lehce naznačují. Žádně ultra sexy mini. Prostě šaty pro živé víly. Při každém kroku se zavlní a ucítíte jemný dotek šifonu. 

Ikdyž chodím celoročně více v kalhotech, šaty nosím moc ráda. Není nic ženštějšího. Občas na to při tom svém shonu zapomínám. Když ráno vstávám na trénink, raději se nasoukám do kalhot, než do silonek a šatů. To asi znáte taky :D Po ránu není ještě moc teplo a to se mi pak vůbec nechce. Ale je to jen lenost a praktičnost. A pak jsou tu dny, které si vyloženě říkají o šaty. To mám náladu se parádit, dám si koupel, umeju vlasy, hezky se nalíčím a vezmu z ramínka tenhle skvost. Den, kdy se chci líbit jemu a sobě. Kdy chci, aby mě držel za ruku a vedl. Den, kdy chci být zase tou jemnou vílou.

Je jedno jestli jsme většinu času bojovnice, matky od rodin nebo managerky. Každá máme tu svou jemnou část, ukrytou tam uvnitř. Nechte jí občas provětrat, ať na ni nezapomenete. Oblékněte šaty, navlňte lokny a zapomeňte na výrazný make-up. Nechte tu přirozenost na odiv. Tu vnitřní krásu, kterou na nás naše polovičky milují. A mějte krásný den, moje víly... 


Zara Studio dress, Zara hat and boots, Chloé faye bag

You Might Also Like

3 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images