polo neck sweater

10/25/2014


V minulém postu jsem vám ukazovala aktuální trend dlouhých maxi svetrů se sukní. A dnes vám chci představit, jak jednoduchý a přitom stylový look vypadá v reálu. Co na něj říkáte? Stačí zkombinovat dva hlavní kousky, přidat doplňky a můžete vyrazit. I když všude vévodí odstíny béžové a camel, šedivá je mou zimní stálicí. Je to barva, ke které se ráda a často vracím. Mám několik svetrů v různých odstínech šedivé, kabát, košili i kalhoty (teď ještě sehnat kozačky). Posledním přírůstkem je tenhle svetr s vysokým lemem. Pokud nemáte rádi roláky, tohle je jeho příjemná alternativa. Hlavně je na něm skvělé, že je v oversized střihu. Je volný na tělo, ale přitom splývavý, takže zbytečně nerozšiřuje postavu. Navíc perfektně ladí s mou DIY sukní. Podle outfit postů je vidět, že jí nosím celkem často. Taková sukně je pro mě univerzálním kouskem a někdy  příště vás o tom ještě přesvědčím. Posledním dobou se více snažím o o jednoduché looky jako je tento, kde vynikne materiál a struktura. A to i přesto, že je zima obdobím pro kombinování a vrstvení. Pro mě je teď méně více. Třeba v podobě kvalitního dlouhého kabátu, roláku a kožených kalhot. Jak to máte v zimě vy?
Za fotky děkuju Karol. Bylo to příjemně strávené holčičí odpoledne. Mimochodem musíte někdy zkusit restauraci Ginger&Fred v Tančícím domě. Překvapivě příjemná obsluha i dobrá káva a k tomu ještě ten interiér, viz foto zde.

1) New Yorker jumper and bracelet, 2) DIY skirt, 3) Zara shoes, 4) M&S bag, 5) Marc by Marc Jacobs watch

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Outfit je to teda krásný, co si budeme povídat, ty to prostě umíš ;) ...jen škoda, že teď už asi opravdu nastala zima a o holých nohách a svetru bez kabátku si zase budeme moci nechat jenom zdát

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Njn, co se dá dělat...vzhůru do silonek a kabátů. Já budu doufat, že se ještě nějaký den snad oteplí a využiju té možnosti :)

      Vymazat
  2. Krása, Jani. Tohle jsi přesně ty a to ti sedí. Škoda, že na holé nohy už to není...

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit, moc se mi líbí boty a kabelka, sluší ti to :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkně sladěno dohromady. Moc hezká kabela a hodinky ^_^
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny outfit, hodne mi pripomínaš moju krsnú ♥
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  6. nádhera!:) kabelka je z aktuální kolekce?
    perko101.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Není, přivezla jsem si ji minulý rok z Londýna a jsem za ní fakt ráda. Hodí se mi ke spoustě věcí a pořád vypadá dobře...

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images