winter wool mix

11/18/2015


Prosinec bude ten nejlepší měsíc  v roce. Prostě jsme si to řekli a tak bude. Není na co čekat, blíží se moje narozeniny a taky zase konec roku. Kdy jindy, než teď. Vykašlete se na předsevzetí. Jestli se chystáte udělat v čemkoliv změnu, udělejte ji hned. Fandím vám. Když to budete jako vždy odkládat na Nový rok, stejně se k tomu nevrátíte. 

A co to pro mě znamená? Vykašlu se na špatnou náladu a domů budu chodit jen s úsměvem, bez starostí. Sbohem vrásky. Budu chodit spát dřív, abych měla více energie. Praktikovala jsem to dopředu již tento víkend a můžu to jen doporučit. Pravidelné cvičení. Běhám v listopadu a nemrznu, chápete to..? Zaměřím se opět na práci, tu kterou chci milovat. Nebudu kašlat na přátele, slibuju, že nezruším žádné kafe, oběd a jinou akci. Odpovím na SMS a maily hned. Taky nemám ráda čekání. Nalpánuju si s polovičkou každý víkend, abychom si ten volný čas pořádně užili. I jeden druhého. Vždycky utečou tak rychle, že se nestačím ani vzpamatovat z pracovního týdne. Udělám si čas na věci, na které doposud nebyl. Ať už je to čtení nebo blog. Držte mi palce, ať mi to vyjde. Budu se více věnovat rodině, když už mě vidí jen jednou za čas. Natrénuju konečně to parkování zadkem. Už se to blíží a konečně snad neodřu znovu naše auto. Už se mi to mimochodem jednou povedlo, ale bez toho by to nebyl trénink, že :D.

Čas je jenom jeden a ten váš. Rozdávejte kolem sebe dobrou náladu. Zaměřte se na to hezké, nechte starosti a nervy stanou. Brzo poznáte, že se vám zase vrátí chuť a energie do všech věcí, na které jste si nenašli nebo nechtěli najít čas. A hlavně si pořád opakujte, že teď je ten správný čas...na všechno!

Tak jako na nafocení tohohle outfitu. Pár minut, předtím, než mi zmizel do školy na přednášky a fotky jsou na světě. Místo dlouhých příprav a stovek stejných záběrů stačilo říct, udělejme to hned. A šlo to. Tak doufám, že tak snadné budou i ty další věci :) Jinak tyhle odstíny zelené miluju. Už dlouho jsem chtěla zkusit tenhle svetr z loňska s DIY vlněnou sukní. A s hnědými doplňky je to ono, co myslíte?

Zara jumper, DIY wool skirt, Mango suede boots, Zara sneak print bag

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Ta sukne je krasna! Mas pravdu, ze neni nac cekat a neco odkladat. Udelat se to ma hned. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, jinak před sebou jen valíme život, který jsme si přáli mít. Je potřeba udělat ten první kok, ať už se to týká maličkosti nebo něčeho většího. Pak půjde vše snadněji a hlavně zjistíme, že to opravdu jde :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Na outfitu tón v tónu se nedá skoro nic zkazit. Nosím to tak nejraději...

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images