Water, sun and smile

6/28/2011

Tak bych ve zkratce popsala svůj den, ale zas tak krátký nebyl. Dneska jsem si přivstala a šla cvičit. Podívala jsem se po nějaké době zase do fitka, aby tam na mě náhodou nezapomněli. A odpoledne jsme vyrazili s mou polovičkou k vodě. Konečně vyšlo počasí i čas :) Mám v oblibě koupaliště Petynka, je tam všude okolo trávník, příjemě a čisto. Dneska tam nebylo ani tolik lidí, jak jsem zvyklá...ale je úterý. Mám jen pár foteček mého outfitu, protože se mi vybila baterka. Tak alespoň něco. Miluju válení na dece a pod sluníčkem. Jestli jsem byla v minulém životě nějakým zvířetem, tak jedině kočkou :) A jak jste si užili krásný den vy...?

tunika je ze secondhandu, pásek je ručně vyráběný od ševce
do výstřihu jsem ještě našila pár korálků
odpolední ledová káva a mnou upečený citrónový koláč



You Might Also Like

4 komentářů

  1. citrónový koláč vypadá skvěle a chutně, miluju citrónové věci. mohu poprosit o recept? děkuji:)

    OdpovědětVymazat
  2. Je z časopisu, takže píšu...Korpus je z listového těsta, (forma vymazaná máslem, korpus přesahuje kraje) peče se klasicky s luštěninami, aby se nenafukovalo, na 180 stpňů tak 20 min. Pak se na něj nalije hned náplň a peče se dalších 60min. na 150.
    Náplň: kůra z 2 citrónů a šťáva z 5ti, 300g moučkového cukru, 200ml smetany na šlehání 30% (nešlehané), 6 velkých vajec. Po dopečení, by měl vypadat povrch jako na fotce a uprostřed by měl být vláčný. nechat vychladit při pokojové teplotě. Druhý den z lednice je ještě lepší... :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images