faux fur

10/25/2011

1) waist coat Topshop, 2) boots Zara, 3) fur collar HM, 4) bag Aldo, 5) coat River Island, 6) parka River Island, 7) boots Zara, 8) gilet Miss Selfridge


Kožíšky jsou do zimy to pravé. Než ale udeří první mrazy, vystačím si se svým chlupatým límcem (mohli jste vidět v posledním outfit postu). Ve skříni na mě zatím čeká chundelatý kožich, který už mám několikátou zimu a jen tak se mi neomrzí. Při nákupu si dejte záležet a dobře vybírejte. Je totiž snadné přestřelit a ve výsledku vypadat jako soused z ruské federace :D Záleží z jakého materiálu je daný kousek vyrobený, jakou má kožíšek barvu, délku vlasu a strašně důležitý je i střih, protože tenhle materiál je už sám  o sobě dost tlustý. Vypadat jako soudek piva zabalený v chlupatině nechce nikdo. Tady platí pravidlo, čím zajímavější materiál (to je kožíšek dost), tím jednoduší provedení. Žádné přeplácané detaily,  nebo zdobení. Ideální je takový kabátek nebo vesta, který je z měkkého, poddajného materiálu a vypadá dobře přepásaný páskem, tak zvýrazní pas a přitom nevypadá neforemně. Jestli je pro Vás kožich moc, ale tenhle trend se Vám líbí, podívala bych se po doplňcích. Zimní boty uvnitř s kožešinkou vykukující přes okraj vypadají nejen dobře, ale zahřejí i v tuhé zimě. Chlupaté kabelky se mi hrozně líbí v kombinaci s koženou bundou a jednoduchými věcmi. Nebo parka s kožíškem okolo zapínání...vypadá dobře a zahřeje u krku...máte taky rádi kožíšky tak jako já...?

 

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Já mám ráda kožíšky, ale nemůžu si dovolit je nosit, neboť v nich vypadám jako hooodně vykrmená medvědice ;)!

    OdpovědětVymazat
  2. Vybrala bych si :-) Asi budu muset nějakou kožešinku pořídit :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ta parka je úžasná! jsem zatím ve stavu hledání, většina kožešin má totiž velká ramena a to mi nesedí :(

    styleontheroad.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ty boty s kožíškem přesně chci, tak doufám, že něco seženu :)

    OdpovědětVymazat
  5. ještě jsem zapomněla říct, že už magazín je zveřejněný na blogu a ty jsi v něm taky zmíněna :) jestli chceš, můžeš se podívat ! :) měj se hezky ! .)

    OdpovědětVymazat
  6. No já právě v každém kožichu vypadám jako z Ruska a to jsem po něm tolik toužila - fňuk :-D

    OdpovědětVymazat
  7. to chce hledat ten pravý kožíšek, nějaký určitě existuje...děkuju Anette, vážím si toho :)))

    OdpovědětVymazat
  8. P.S. ráda bych tě pozvala na Giveaway ;))*

    OdpovědětVymazat
  9. I love faux fur! All the pictures you picked out look nice :) now following.

    OdpovědětVymazat
  10. Celý set na začátku článku vystihuje můj wishlist:) Kožíšky jsou super, letos jsem si pořídila vestu s dvěmi pruhy kožešiny a mám z ní opravdu radost:) .. Pěkný blog:)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images