Ikea love

8/25/2012


Chystám se zařizovat nový pokoj. A mám romantickou náladu, chci ho světlý v jemných barvách. V Ikea jsem si zamilovala květované povlečení, chundelaté koberce a stolní lampu. Aby to všechno nebylo moc přeslazené, doplňky budou v bílé a zelené. Mám velké zrcadlo s bílým rámem, bude se mi do ložnice hodit. Až si ho úplně celý zařídím, uvidíte fotky. Teď jen sehnat všechno, co jsem si vysnila. Pokud chodíte do Ikei nakupovat nebo jen tak okukovat, co jste si tam za poslední dobu nejvíc zamilovali?


all in Ikea

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Taky se mi hrozně líbí tenhle romantický styl. :) Ale já osobně mám pokoj zařízen spíš tak "sportovně" nic sladkého.. Ale líbí se mi.
    V Ikee obdivuju většinou celkový dojem pokoje a takový ten huňatý, bílý koberec!

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se v ikey líbí všechno a je těžké si potom vybrat... :D Ale jsem spíš na jednoduchost bez kytiček.. Ale fotky působí dokonale ;) Nejvíc semi u nich líbí nádobí, vázičky a různé takové blbinky :) Vždycky se tam vyřádím a pak zjistím, že se mi to k ničemu nehodí :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky:) Zrovna zítra se chystáme jet do Ikey, vždy si ji celou pomalu projdu, osahám různé materiály a nasávám tu pohodovou náladu:) Nejvíce se mi líbí oddělení doplňků, tam můžu trávit hodiny:D Líbí se mi tento čistý severský design:)

    OdpovědětVymazat
  4. nábytkem a doplňkama z Ikei bych si nejradši vybavila celý byt:))

    OdpovědětVymazat
  5. OOO, já tak miluju Ikeu! Pokaždé si tam koupím nějakou drobnost a přesně tyhlety romantické pokojíčky mám nejradši! :D Nejradši bych se tam nastěhovala!

    OdpovědětVymazat
  6. Ikeu miluje snad každý :) Máš to moc pěkné!

    OdpovědětVymazat
  7. Já tam na ty květované novinky také koukala a zamilovala jsem se do nich :)
    Ikea je super!
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. na dovolené jsem měla nový katalog ikea a už ho znám zpaměti :-) s přítelem pomalu zařizujeme nový byt, teď je na řadě ložnice, máme už bílou komodu "hemnes", chystáme se na postel (právě jsou ve slevě matrace:-)), ladit budeme do bílé plus odstíny bílé kávy (béžová, krémová, atd....) Ikeu miluju, mají nadčasový kousky a hlavně mě baví skládání nábytku - má to svoje kouzlo, hlvně když něco namontujete špatně :-))) těším se na fotky, až budeš mít hotovo ;-)!!!

    OdpovědětVymazat
  9. krásne :) takto by sa to páčilo ja mne - poslednú dobu som sa dala až príliš na ružovú a chcem to nejako využiť pokiaľ ma to drží :P

    OdpovědětVymazat
  10. Yes! Finally someone writes about conscious.

    my site :: her explanation

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images