Isabel Marant fav

6/25/2013


Není už žádnou novinkou, že Isabel Marant ve spolupráci s HM uvede 14.ho listopadu svou limitovanou kolekci pro tento řetězec. Sice se už teď nemůžu dočkat, co si pro nás Isabel přichystala, ale zatím si jen můžu představovat. Podívala jsem se tedy na její zimní kolekce za poslední 3 roky a vybrala modely, které se mi líbí nejvíc. Pokuď by se nějaký kousek objevil v HM, musí být můj! 
Bílá je znamení zimy a kompletní outfit v jedné barvě vypadá dokonale, stačí si pohrát s texturou a střihem. Delší kabát v pánském střihu je kousek, který se dá super kombinovat. Stačí ho vzít jen tak k džínům, nebo přes šaty. Kožešinový křivák vypadá v bílé jemně, navíc se vracví každou sezónu, tak se vyplatí do něčeho takového investovat.


Musím si pořídit podobný kabát v rovném střihu. V šedivé nebo černé. Jsou to univerzální barvy. Díky jednoduchému střihu se dá vykouzlit nespočet kombinací. Buď zachovat jednoduchost outfitu a držet se základních barev. Dá se pak vyhrát se strukturou, třeba vyšívané okraje , nebo lesklé materiály. Anebo celý look zvýraznit barevnou kabelkou, botami...


Kožené šaty se mi líbili už od Versace. Ale Isabel je umí podat v jemnější formě. Líbí se mi jejich jednoduchá silueta a zajímavé děrování kolem výstřihu. Vynikne tak materiál. Kůže a kožichy se vrací každou zimu, proto si chci rozšířit šatník o nějaký chlupatý kožíšek. Leopardí a zvířecí vzory se mi líbí pořád. V kombinaci s červenou vypadá nepřehlédnutelně, ale pořád vkusně.


Army styl a přírodní barvy jsou moje. Rozhodně bych si pořídila khaki kabát, který byl měl černé kožené rukávy. Takový kousek, pak nepotřebuje nic výrazného. Stačí kombinovat s něčím basic, jako bílá košile a černé kalhoty.

You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images