royal blue

7/09/2013


Mám hrozně ráda tenhle odstín modré. Nepotřebuje nic víc, než jednoduchý střih, jako mají tyhle vintage šaty a minimalistické doplňky. Proto jsem k nim vzala collar náhrdelník, kovový náramek a stříbrné boty ze Zary. Jsou teď moje nejoblíbenější. Černá se zbytkem outfitu příjemně ladí.
Byla jsem se v sobotu podívat v Plzni. Byl to vážně skvělý víkend, víc takových. Pokud se sem chystáte, mám pár tipů. Zajděte se podívat do Pivovaru a podzemí, ale lístky si kupujte raději dopředu. Na oběd si poseďte třeba v hospůdce Purkmistr. Byla jsem tu jen na obědě, ale můžete se nechat klidně rozmazlovat v pivních lázních. Navečer jsme pořádali grilovací akci, takže chápete, jak to musím teď dohánět. A abychom příjemně zakončili večer, dali jsme na doporučení a vyzkoušeli koktejlový bar Zapa. Můžete tu potkat samotného majitele se svojí ženou, kteří vám drinky připaví a ještě vám o nich řeknout detaily. Zkusila jsem rumový Mai- Tai se třemi druhy rumu, Summertime s rumem a vodkou a nakonec okurkové Martini, doporučuju! 

1) šaty vintage, 2) necklace and bracelet HM, 3) clutch vintage, 4) sandals Zara

You Might Also Like

7 komentářů

  1. tuhle barvu miluju :) měla jsem i takové maturitní šaty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám strašně ráda tuhle barvu. Je příjemná na pohled a sluší snad každému. I tobě, a to moc.).

    OdpovědětVymazat
  3. Taky tuhle modrou miluju, v mangu ve slevách měly jedny hrozně hezký šaty! No moc ti ta barva hlavně sluší a máš to skvěle doplněné :)

    OdpovědětVymazat
  4. šaty jsou nádherné a ty stříbrné lodičky k tomu jsou třešnička na dortu :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images