in the shadows

9/13/2013



Podzim hodlám začít v utlumených barvách, jednoduchých outfitech, ve kterých vynikne struktura materiálu, textura a  vzory. Budu si hrát s kontrastem materiálů, kůže versus angorská vlna, piké s džínovinou, vzory a potisky v černobílém provedení. Na barvy jsem samozřejmě nezanevřela, ale tak nějak to k podzimu patří a hlavně mě teď baví obměna šatníku. Pokud si navíc poradíte s vrstvením a sladíte jednoduchý look stylově, dáte o to víc vyniknout sebe samé. Pokud mě někdy přistihnete v něčem, co mě totálně přebije, sem s negativními komentáři. Zpětná vazba je důležitá a já jsem ráda za každou vaši reakci....
Tenhle look je ideální do počasí, jako je dnes. Musím si lehké bundy a kabáty užít, dokud je na ně čas. Tento jsem kupovala v HM ještě ve slevách, musela jsem se pro něj dokonce vracet. Stává se vám, že občas něco zahlídnete a než si stačíte uvědomit, že je to přesně to, co chcete, tak už jste doma a vymýšlíte, jak si pro ten dokonalý kus znova zajít...? To je přesně případ tohohle kabátku. Šedivé džíny mám hodně dlouho, ale tady na blogu jste je na mě ještě nevideli. Stejně mám pořád trochu pocit, že rozšiřují. Bílý top jsem si šila sama, je ze zajímavé žebrované látky. Takový se skvěle kombinuje a je to základní kámen šatníku. Možná vás už může mé psaníčko nudit, ale mě naopak baví čím dál víc, jak stále objevuju outfity, ke kterým se hodí.

1) jacket, necklace and bracelet HM, 2) top DIY, 3) jeans Lindex, 4) sandals Reserved

You Might Also Like

10 komentářů

  1. jé, máš skvělý vkus, projela jsem pár tvých posledních outfitů a máš lepší outfity než ty naše "top bloggerky" :)) fakt thumbs up!

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je fakt super, moc se mi líbí ty kalhoty, sluší ti to

    OdpovědětVymazat
  3. Krása, moc povedený outfit. Ta budička se mi moc líbí.

    R.

    ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Perfektný outfit!! Krásne zladené farby aj doplnky :) Máš veľký cit pre módu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Bundicka je super a je to krasne zladene spolu. :)

    OdpovědětVymazat
  6. libi se mi ten nadech tech sperku,krasa.

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasné! Ta bundička je perfektní a skvěle sladěná, fakt bezva :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Toto je krásné! Nechápu, že mi uniklo několik tvých příspěvků.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images