instaweek#

9/16/2013


Můj další instaweek. Jaký byl? Plný akcí...Uplynulý týden se konal Prague Fashion Week ve spolupráci s Dreftem. Byla jsem se podívat na několika přehlídkách, o předávání cen Black Card ještě uslyšíte. Předchozí víkend jsem naopak byla v přírodě  a dala si pořádný výšlap k Bubovickým vodopádům na Berounsku. Po dvou hodinách chůze jsem nenáviděla své krásné tenisky. Celý týden jsem si pak léčila puchýře na patách. Za tu krásu to stálo :D Po deseti letech jsem si nechala udělat průkazové fotky na nový řidičák. Je to snad poprvé, co na nich vypadám normálně. Můžu dát tip, kam zajít. V sobotu probíhala muzejní noc, tak jsme se vydali do Technického muzea. Sice mě nejdřív skoro odradilo to množství lidí venku před budovou, ale uvnitř toho bylo tolik k vidění. Doporučuju sem uklidit na chvíli děti, budou jako ve velkém zábavním parku. Každý den, kdy je trochu hezky, se snažím trávit venku. Zajdu si na farmářské trhy, koupím si čerstvé květiny a nějakou dobrotu, kterou si sním na dece. Teď jen doufám, že nějaké babí léto ještě příjde. Jaký byl ten váš týden?

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Tartan kosile v kombinaci s psaníčkem je super ! http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Chci tip kam zajít na tak vydařené průkazové fotky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Foto Škoda ve Vodičkově, dělají několik pokusů a zašlou ti na mail i elektronickou verzi :)

      Vymazat
  3. taky chci mít tak hezké průkazové fotky:-( :D moc ti to sluší!

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi podarené preukazové fotky, len sa divím, nemáte aj v ČR európske vodičské preukazy, kde ťa sfotia priamo na polícii a nemôžeš si doniesť vlastné foto? Lebo u nás je to tak, iný druh vodičáku ani nevydávajú.
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když si měníš starý za nový, tak to vyřizuješ na městkém úřadě nebo magistrátě, vyplníš žádost, předložíš občanku a doneseš fotku...

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images