oldies goodies

9/24/2013


Tenhle outfit je důkazem, že bloggerky nemusí nosit jen nové a nové oblečení. Všechno, co mám na sobě je minimálně rok staré. Kabelka je rozhodně starší, ikdyž je z jedné strany ošoupaná a nemá zrovna in tvar, stejně je moje oblíbená a budu ji nosit, dokud se sama nerozpadne. Kalhoty jsou z minulé zimy, původně měly kožený vzhled. Povrch se sice sepral, ale kalhoty tím získaly nový odstín. Občas jsou věci, které postupem času získají tzv. patinu, to ale neznamená, že už nemůžou sloužit. Třeba jako džíny. Ty moje nejoblíbenější mám řadu let, proto mají taky ten správný odstín. Jak to máte vy, nosíte starší kousky, máte je později ještě více radši...? 
Tenhle outfit je ještě z víkendu, zaslouženého víkendu. Miluju, když můžu vstávat později, dopřát si v klidu snídani ještě v posteli, vychutnat si ranní kávu. O víkendu se ani tolik nelíčím, jen přirozeně s nahými rty. Vyrazili jsme si na farmářské trhy. Ten den byly ve znamení burčáku. To je jedna z věcí, proč se na podzim těším. Miluju víno, burčák, vinobraní a vínovou barvu... :) 

1)jumper Reserved, 2) top DNB, 3) pants and necklace HM, 4) bag Zara, 5) bracelet Lindex

You Might Also Like

7 komentářů

  1. ¨Náhrdelník je naprosto dokonalý http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. ten náhrdelník je krásný! a přesně takové kalhoty mám i já :-))
    moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. Super outfit, moc se mi ta kombinace líbí. Taky jsem měla džíny, které jsem nosila řadu let až získaly ten správný onošený vzhled a musím říct, že se mi tak líbily ještě víc.

    R.

    ráda bych tě pozvala na giveaway o 2 kosmetické balíčky obsahující biosilk, nivea lip butter a oční stín - http://ultimatechic.blogspot.cz/2013/09/nase-prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi ti to takto pristane, tiež som názoru, že netreba stále kupovať len nové a nové veci, treba "využiť" aj tie staršie :)

    LeroseP

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný outfit, opět. Moc ti to sluší. Je to jednoduché a není...ten náhrdelník je k tomu geniální. Taška se mi také líbí a mám pocit, že tento střih nevyjde z módy.

    OdpovědětVymazat
  6. Super. Náhrdelník je krásný, a celkově jsi to sladila perfektně.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images