monochromatic in grey

10/30/2013

1) coat Mango, 2) shirt Pull&Bear, 3) shoes Pull&Bear, 4) skort Zara, 5) bag Zara, 6) skirt Topshop, 7) clutch Asos, 8) jeans Pull&Bear

Šedivá je druhá černá. Navíc vypadá v jednobarevném outfitu dokonale. Monochromatický look se mi strašně moc líbí, přitom se na mě na blogu zatím žádný takový neojevil. Ale slibuji, že to tuhle zimu napravím. Abyste nepůsobili jako v jednolité uniformě, kombinujte střihy, délky, materiály s různou strukturou, vzory a potisky. Přidejte detail, který celek rozbije. Stačí kabelka, boty, top v odlišné barvě. Nebo vsaďte na výraznější rtěnku a nehty. Mě se nejvíc líbí vlněný svetr společně s kabátem a sukní, klidně i s něčím metalickým. Zamilovala jsem se do stříbrného psaníčka a oxfordek. V zásobě mám doma šedivé džíny, topy, svetr i kabelku, teď jen najít zajímavý a dobře padnoucí kabát. Líbí se vám tento trend?


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Nejsem si jistá, že je to pro mne, ale na druhé fotce to té zrzce sluší. Na tobě to bude vypadat fantasticky!

    OdpovědětVymazat
  2. Šedou mám hrozně ráda, hlavně pokud je to zajímavý materiál (viz tvoje kabelka M&S v kombinaci s černou koženkou a nebo Tvůj svetr z Reserved).
    Mám doma jeden krásný šedivý svetřík, prošívaný stříbrnou nití a s koženkovými aplikacemi na ramenou, miluju ho ♥ byl to můj úplně nejlepší kup v sekáči :)
    Taky se mi hrozně líbí kombinace různých materiálů např u blond slečny s brýlemi (na prvním obrázku vpravo).

    OdpovědětVymazat
  3. Tento trend se mi líbí. Šedivá barva je moc pěkná. Líbí se mi všech 6 outfitů!

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images