spring fashion trend: black&white

1/21/2014


Černobílá kombinace je nesmrtelná. Není nic jednoduššího než namixovat outfit právě jen v těchto barvách. S příchodem jara se hodlám zásobovat, protože to bude jeden z hlavních trendů sezóny. Po čem určitě sáhnout? Po kouscích v pánském stylu.  Ležérní bílý blejzr s černými klopami, kostkovaném bomberu, kalhoty s lampasy, klasické bílé košili. Vzory geometrické, kostky, tartan, proužky, ale i zvířecí potisk. Velký výběr najdete právě v Lindexu. Doplňte ženskými prvky...volánovou nebo pouzdrovou sukní, hedvábným topem, podpatky, rudou rtěnkou pro kontrast. Musím najít kabelku v podobném stylu jako je ta od Alexandra Wanga. Je naprosto dokonalá. Jestli vám přijde černobílá moc simple, doplňte look metalickými prvky. Stříbrné lodičky nebo psaníčko přitáhne pozornost. Stejně tak odstíny královsky modré nebo červené, ale nechte je vyniknout jen na doplňcích, ať je základ outfitu jasný. Půjdete do black&white se mnou?

1) blazer Mango, 2) shirt HM, 3) sandals Zara, 4) bag Alexander Wang, 5) skirt Zara, 6) clutch Zara, 7) bomber jacket Mango, 8) trousers Lindex


You Might Also Like

7 komentářů

  1. Na tu proužkatou košili mam dlouho našlápnuto :P

    EJNET

    OdpovědětVymazat
  2. Za seba musim povedat, ze som naozaj rada, ze tu je stale tento trend, ja by som ho kludne mohla nosit aj stale. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Asi na nás působí stejné hvězdy :-) Zrovna chci fotit mé černobílé šaty a že jich je. Tento trend je super a bude tu naštěstí vždy.

    OdpovědětVymazat
  4. černo bílá je super kombinace, taky ji mám moc ráda...:)

    OdpovědětVymazat
  5. Už se moc těšíme na tvoji kombinaci B&W ;)
    http://www.graceful-blondies.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Pro černobílou kombinaci mám slabost a jelikož jsem si až na konci léta na asosu pořídila černobílé "heeled sandals", nemůžu se dočkat, až je pořádně využiji. Nebyla jsem nikdy fanynkou bílé barvy, ale teď jsem jí naprosto podlehla, udělalo mi radost, že bude nadále "trendy" :)

    OdpovědětVymazat
  7. Černobílé kombinace mám ráda, vždy je ale doplním něčím barevným například modrou bundičkou:))

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images