skin care

4/21/2014


Chci vám představit mé dva poslední oblíbence od Estée Lauder. Pokud se trápíte s problematickou pletí, jako já, mohlo by se vám hodit sérum Idealist Even Skintone Illuminator. Sérum slibuje sjednocení tónu pleti, rozjasnění a odstranění barevných nedokonalostí, jako jsou jizvičky po akné, apod. Používám ho už druhým měsícem a všímám si rozdílů. Pleť má jednotnější barvu a pigmentové skvrny pomalu mizí. Ihned po nanesení díky mikročástečkám rozjasní. Nanáším ho ráno a večer na vyčištěnou tvář před nanesením krému. Mám 100 ml balení, které snad vůbec neubývá. Rozhodně se vyplatí i vzhledem k výdrži. Ještě uvažuji nad Pore Minimizing sérem, které pomáhá vyčistit ucpané póry a postupně je zmenšovat. Máte s ním někdo zkušenost? 
Dalším oblíbeným výrobkem je Cyber White HD Advanced Spot Correcting Moisture Lotion. Pleťová voda pokožku zároveň čistí, zbavuje mdlého odstínu, hydratuje a hlavně redukuje pigmentové skvrny. Mám ráda jednoduché použití, stačí nanést na vatový tampón a krouživými pohyby vetřít. Lotion se okamžitě vstřebá. Příjemně a svěže voní. Oba výrobky mi pomáhají s redukcí pigmentových nedokonalostí, po delším užívání je vidět rozdíl, takže je oba doporučuju. Máte s těmito výrobky zkušenost? Nebo máte jiné oblíbence, kteří vám vykouzlí dokonalou pleť.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Ani jeden produkt jsem nezkoušela, ale jelikož je přesně na můj typ pleti, tak hned jak spotřebuju část zásob, rozhodně jej vyzkouším :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/my-fragrance-collection.html

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images