ready for summer

6/03/2014

bikini Marc by Marc Jacobs

Našla jsem konečně ty pravé plavky na léto. Barevné se vzorem, s trojúhelníkovým vrškem a z dvojitého materiálu. Ten můžu na těchto bikinách od Marca Jacobse jen vyzdvihnout. Jsou příjemné a nošení a plavkovina je pevná, takže se mi jen tak nevytahají. Navíc suprově sedí. Objednala jsem si je z Asosu. Výhodou je, že jsem si tak mohla nakombinovat spodek, který si vždy beru menší a o číslo větší vršek. Teď už chybí jen ta dovolená a vysportované tělo, ale na tom se pracuje :) Jak se vám líbí..?

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Jsou hezký, ale zrovna plavky jsou věc, do který odmítám investovat :) Ten vršek ti sedí? Ty neposouvací trojúhelníčky se teď hodně nosí, ale myslím si, že spoustě holek to jaksi deformuje prsa tím, že nejdou přizpůsobit :-) Za tu barvu a vzor ale palec nahoru, modrá je prostě nejlepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě ty posouvací moc nesedí, protože mají tenké a hodně pružné šňůrky. Tyhle sedí na místě, kde mají a navíc se dají tenké výplně vyndat.Měla jsem jedny podobné od Billabongu, ale jednou jsem je nechala na dovolené... barva je super :)

      Vymazat
  2. Tak ty jsou nádherné! Modré plavky jsou mé nejoblíbenější:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou naprosto nááádherné :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat
  4. Tak konečně jsi je našla. :) Jsou krásné!

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý jsou, teď jsi mi připomNěla dilema, já musím ještě nějaké najít... :D

    OdpovědětVymazat
  6. Podobné jsem nosila v 10 :D Asi kvůli tomu mi připadají takové dětské. Nebo to možná dělají ty šňůrky všude.

    OdpovědětVymazat
  7. Rozhodně nejsou nudné, černé od Trianglu má už snad každá blogerka, mě ale na pláži černá vůbec nebaví, naopak mám ráda barvy. A šňůrky jsou super, protože se pak dají přesně nastavit tak, jak potřebuji.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images