how to wear lace shorts in the fall

11/16/2014


Další možnost jak využít jeden letní kousek v zimním počasí. Tentokrát jsem zkombinovala lehoučké saténové šortky z HM. Viděla jsem je na spoustě zahraničních blozích a i já jsem se do nich zamilovala. Ta kombinace khaki zelené a krajkového detailu je prostě dokonalá. V létě jsem je nosila hodně často jen s jednoduchým topem a rovnými sándálky.  V zimě jsem se jich ale nechtěla úplně vzdát. I když na první pohled vypadají jako nepoužitelné v jiném roční období, není vůbec složité je doplnit něčím teplejším. Stačí přidat huňatý svetr, který vás zahřeje a kozačky nad kolena, které se postarají o to, že v takovém outfitu neumrznete. A pokud přece jen, můžete si do nich klidně vzít i silonky. Já to tentokrát zkusila bez a bylo mi příjemně. Kozačky nad kolena se teď navíc aktuálně nosí a využijete je i k šatům nebo sukním. Šortky ale budou vypadat dobře i s nižšími např. kotníčkovými botami společně s dlouhým kardiganem a velkou šálou omotanou kolem krku. Možností je vždy hodně, když si s lookem trochu pohrajete. Někdy příště vám ukážu oba outfity celé a samostatně :) 



You Might Also Like

16 komentářů

  1. Jani, ta podzimní verze je dokonce hezčí, fakt paráda!

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě ta zimní varianta je uplně 100 a 1 oproti letní. Super článek, parádní inspirace!!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. To jsem ráda, mě ty šortky na zimu taky nadchly mnohem víc než, když jsem je nosila v létě

      Vymazat
  3. Super inspirace! Ta tvoje podzimní se mi strašně líbí! Zajímavý, že takové šortky vypadají snad líp s těmi dlouhými svetry a kozačkami :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ja sa šortiek neviem zbaviť ani na jeseň, ani v zime.. dokonca b y som povedala, že ich na zimu a jeseň ešte radšej kombinujem, pretože si k ním môžem dať rôzne podkolienky či pančušky:)
    Hello From the Edge

    OdpovědětVymazat
  5. Pořídíla jsem si ze stejné látky v H&M šaty, ovšem jsou úplně průhledné, takže teď ještě sehnat svetr, který se k nim hodí a zakryje zadek, abych nechodila úplně nahá..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus klidně nějakou spodničku..ten svetr, co mám já, je taky z HM a je úplně skvělý...

      Vymazat
    2. Děkuji, ale jakou spodničku a kde ji sehnat? Neporadíš? Ráda bych šaty nosila jen tak s křivákem / sakem, ale vážně to nejde, jsou opravdu hodně průhledné :/ Martina

      Vymazat
    3. Myslím, že nějaké mají v Marks&Spencer a pak bych se určitě podívala do nějakých menších prodejen s prádlem, kde takové kousky mívají. Jinak já mám doma jednu úzkou mini sukni z NewYorkeru z tenkého úpletu, kterou právě nosím pod právě nosím pod takové problematické kousky. Je to ten bodycon střih, kdy tělo obepne a schová to, co nemá být viděno :D

      Vymazat
    4. Jsi hodná, děkuji, to mě nenapadlo ;) Těch šatů je na ramínku škoda.. M.

      Vymazat
  6. Já jsem se do nich taky naprosto zamilovala, ale bohužel jsem na ně nikde nenarazila :( Chtěla jsem je hlavně ke knee high boots, protože to vypadá prostě dokonale!

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images