winter wishlist

11/26/2014


Ralph Lauren turtleneck, Mac brushers kit, Mango leather pants, DKNY leathr walet, La prairie Swiss Moisture Eye Care and Anti- aging Longevity serum, Givenchy Antigona

Wishlisty se u mě na blogu moc  často neobjevují, asi je to i tím, že než dám dohromady nějaký seznam, většinu věcí už mám, a tak vám je radši ukazuji např. v outfitech. Tohle jsou produkty, které si chci nadělit k narozeninám a Vánocům, alespoň většinu z nich. 

White turtleneck
Nutně potřebuji nějaký další světlý svetr, ideálně v bílé. Vyřazovala jsem starší kousky a teď mi takový v šatníku chybí. Bude se skvěle hodit ke camel kabátu a oživí tmavé outfity. 

Brusch set
Moje staré štětce už potřebují nahradit. Nedám na značkové pomůcky při líčení, ale u štětců, které používám na líčení denně, si myslím, že je to dobrá investice. Potřebuji totiž jen základ, jeden na pudr a tvářenku, pak štětec na tekutý make-up a ještě jeden na nanášení očních stínů. Teď jen zvolit od jaké značky, pořád slyším samou chválu na štětce MAC, ale třeba máte zkušenosti s jinými a poradíte mi...?

Leather pants
Nosím je každou zimu a jsou tím stylovým kouskem, který rozhodně neomrzí, naopak look pěkně podtrhnou. Jenže vlastním zatím jen koženkové. Kůže déle vydrží, je měkká, pružná, dýchá, ale zároveň zahřeje a netrhá se ve švech tak jako koženka. Nejtěžší problém je narazit na takové, které perfektně sedí a ještě nestojí příliš. Objednávat přes net mám prozatím jako poslední možnost.

Leather wallet
Tu starou mám již několik let a je to na ní už vidět, navíc není ani kožená, tak se nemůžu ani divit. Řekla jsem si, že je čas na výměnu za nějaký kvalitní kousek. Na každém rohu vídám peněženky od Korse nebo Jacobse, tak mě o to více zaujala jednoduchost od Donny Karan. Ta, co jsem si vybrala, je z hrubší kůže se stříbrnými  detaily, nic víc nepotřebuji.

La Prairie skin care
S mým rostoucím věkem roste i náročnost na péči o pleť, zejména protivráskovým přípravkům. O La Prairie jsem četla dost pozitivních recenzí a otestovala i několik jejich produktů z anti-age řady. S produkty jsem spokojená, pleť po několika týdenním zkoušení vypadá více vyživeně a odpočatě. Počkám si ale na výsledek po delším používání. Nejradši bych  měla celou řadu hned, nejdřív půjdu ale do očního krému a séra, které mi už dochází. Pokud chcete kosmetiku od La Prairie kupovat výhodněji, doporučím Vám Parfums, kde mají lepší ceny než v kamenných obchodech. Sice nemají kompletní sortiment, ale je dobré sledovat, co nového přibylo na skladě...

Givenchy Antigona
Dozrál čas na mojí skutečně první designérskou kabelku s velkým K. Dlouho jsem vybírala mezi návrhářemi a jejich ikonickými modely, nakonec to vyhrála Antigona. Vzhledem k ceně a velikosti je to ještě celkem rozumná investice. Chtěla jsem kabelku, kterou bych mohla nosit denně, aby se mi do ní vešly všechny mé věci, které s sebou přes týden nosím. Medium velikost je akorát pro mě, vejde se do ní opravdu hodně. Sice je do ruky docela těžší, ale o to doufám více, že si udrží svůj tvar. Nad barvou jsem také dlouho uvažovala, řekla jsem si, že v černé klasice si můžu pořídit jakoukoli jinou značku, ale v šedivé jsem marně hledala tašku víc než rok. Je zajímavá a já ji v této barvě rozhodně unosím. Když budete váhat nad stejným problémem, poradím vám rozhlédnout se u sebe ve skříni a v hlavě zkombinovat min. více než deset outfitů, ke kterým by se nová kabelka dala vzít. 

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Ta peněženka je skvělá..v jednoduchosti je holt krása =)
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovědětVymazat
  2. já slyším zase samou chválu na ZOEVU, takže si na vánoce nadělím pár štětců od nich :) věřím, že nebudu litovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, o Zoevě jsem taky četla, mají velký výber štětců za příjemné ceny, tak ještě pouvažuji, díky za tip :)

      Vymazat
  3. Zaujala mě ta kosmetika La Prairie :) Každopádně super wishlist, hlavně kabelka je vážně skvělá :)

    Victoria ´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. štětce Hakuro, nemůžu si je vynachválit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tuhle značku vážně neznám, jaké štětce od nich používáš?

      Vymazat
  5. Taky si chci poridit nejake kvalitnejsi stetce, mam asi 3 roky od Sephory na ocni stiny a kabuki stetec a nepelichaji, jsou jemne a prekvapive drzi i tvar. Jinak na blozich si mimo Hakuro a Zoevy chvali i dost Real Techniques.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images