Adidas Stella sport collection

2/26/2015


Minulý týden se konaly hned dvě akce, kterých jsem se zúčastnila a představení nové kolekce Adidas Stella sport je jednou z nich. Stella spolupracuje s Adidas už deset let. Její produkty nesou označení Adidas by Stella McCartney. Čím se tahle kolekce liší? Je hravější, barevnější, se zajímavými detaily, určená pro aktivní dívky, které se pohybu nebojí, naopak je jejich součástí. Přehlídka se konala v La Fabrice, kam jsem se díky akci poprvé podívala. Za mě to bylo skvěle zvolené prostředí s DJ, taneční skupinou, zdravým cateringem a showroomem, kde jsme si mohli vše osahat a vyzkoušet. Mě osobně se z kolekce nejvíce líbil výběr, který můžete vidět níže. Přece jenom mám při sportu stále raději barevnou umírněnost. Růžovo šedá mě ale baví. V kolekci najdete jak oblečení na sport, tílka, mikiny, legíny, tepláky, tak ale i plavky, boty či tašky na sport a batohy. Jestli se vám z ní něco zalíbilo, tak mám pro vás dobrou zprávu. Už zítra se v OC Chodov bude konat VIP shopping akce, kde bude celá kolekce k dostání s 15% slevou. Více infa zde


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Kolekce Stelly pro Adidas jsou vzdy povedene. Libi se mi barevne tvuj vyber. Ve Sterboholech se v outletu Adidasu daji najit kousky od Stelly za paradni ceny. :)

    OdpovědětVymazat
  2. táto kolekcia ma veľmi zaujala, ale úplne najviac sa páči mojej mamine, ktorá si plánuje zadovážiť hneď niekoľko kúskov :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty bílé legíny s barevnými písmeny mě baví..snad něco takového potkám na holkách u nás ve fitku =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images