Lindex S/S 2015 collection

3/04/2015


Lindex představilo svou novou kolekci a já jsem si pro vás vybrala pár svých favoritů. První novinkou je spuštění kampaně Super Role Model, jejíž ambasadorkami se staly tři úspěšné ženy, modelky Christy Turlington, Toni Garrn, Liya Kebede. Všechny se angažují mimo své profese v charitativních projektech jako jsou Every Mother Counts, Liya Kebede Foundation a Plan International - Because I am a Girl, které se zaměřují na dětství a mateřství. V rámci kampaně bude možno zakoupit tričko s logem, jehož celý zisk bude rozdělen do těchto tří organizací. Za mě tedy velmi dobrý krok a tričko je rozhodně stylový kousek. 
Další bylo představení kolekce Extented, která je městská, uvolněná, jednoduchá a přitom se zajímavými detaily. Něco stvořené přímo pro mě. Spojení černé a bílé mě nikdy neomrzí a už se těším, až bude komplet v obchodech. Mám vyhlídnuté široké kalhoty v pánském stylu, delší sako a rovné sandálky na platformě. Je něco, co se zalíbilo vám?


You Might Also Like

5 komentářů

  1. kolekcia Extended sa mi veľmi páči, Lindex má v poslednej dobe veľmi pekné kúsky :)

    lapkindressbox.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Mě by zajímalo, jak je to s tím tričkem..jestli jen čistý zisk (takže jen to, co zaplatí zákazník, po odečtení nákladů Lindexu) jde na charitu, nebo komplet celá prodejní cena? (tudiž přispěje svou mírou i Lindex)
    Jestli to někdo ví, ať odpoví =)
    Děkuji,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V předchozích akcích šly procenta z prodejní ceny, takže to bude asi podobného rázu a většinou firmy na toto přispívají i ze svého, protože si to pak můžou odepsat z daní...

      Vymazat
  3. krásný fotky, tahle kolece se povedla.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images