Denim button skirt

11/16/2015


Už jsem o ní jednou psala. Ale, teď mám důkaz, že džínová propínací sukně je univerzální kousek. Dá se nosit celoročně a na všechny možné způsoby. Chtete působit elegantně? Oblékněte k ní rolák a tvídový kabát s kozačkami na podpatku. Nebo jemně a žensky, co třeba s hedvábnou halenku a lodičkami. Retro nádech jí dodáte s krátkou bundou, košilí se šněrováním, kloboukem, aopod. Jestli chcete raději sportovní styl, oblékněte bomer bundu a rovné tenisky nebo loafer či mokasíny. Teď už je jen na vás, kterou si vyberete. Já si zamilovala áčkovou siluetu s kapsami. Prošívané švy zeštíhlují, stejně jako tmavě modrá barva. Přesvědčila jsem vás?

 1) HM, 2) River Island, 3) HM, 4) Mango

Zara denim skirt in my outfits

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tobě tenhle styl strašně sluší a sedí! <3 propínací sukni jsem měla jako malá, tak uvidím, jestli se k ní ještě vrátím nebo ne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Zkus jí, je super dívčí, ale dá se nosit na spoustu způsobů.

      Vymazat
  2. Tohle ti moc slusi. Nejvic se mi libi s kosilemi. :)

    OdpovědětVymazat
  3. The beauty of the words is that the same words can be used in a variety of ways to provide a different and unique meaning. You possess the nice and quite impressive style of writings that has touched my heart and soul. I shall come again to soothe my knowledge and skills thirst.
    hot selling wholesale clothing

    OdpovědětVymazat
  4. The blog you have produced is no doubt the matchless and unique in the in the idea. My expertise is in the domain of Womens Attire Fashion. I would like to get more knowledge in the mentioned area.
    face cover

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images