Gucci Bamboo

2/13/2016


Stala se mi neskutečná věc. Poprvé mě zaujal flakón vůně, kterou jsem zahlédla na IG a poprvé mi na první přičichnutí v parfumerii hned zavoněla. Neskutečný příběh, pokud víte, jak si strašně dlouho vybírám novou vůni. Ale Gucci Bamboo je výjimka. Ze začátku voní více květinově, ucítíte lilii, tóny pomerančovníku, pak se rozvine spíše do dřevita a je mnohem jemnější. Ikdyž vanilkové podtóny nemusím, tady mi to vůbec nevadí. Přizpůsobí se kůži a je přirozená. Prostě zajímavá vůně ve všech směrech. A ten flakón je dokonalý. Tohle se Gucci moc povedlo.

Jinak si užijte tenhle zamilovaný víkend, ať už slavíte Valentýna nebo ne. Trochu mě mrzí, že se z toho svátku stal marketingový nátlak. Kdo se nezapojí do srdíčkové vlny, jako by nebyl. Co na tom, že to není náš svátek, že se máme rádi přece každý den, že..? A tak všechny kavárny, restaurace, e-shopy a hotely musí mít nějakou valentýnskou akci. Až je to ta stejná otrava a nuda jako na Vánoce. My se snažíme užít si každý volný den spolu nehledě na to, co je zrovna za svátek. A zítra bychom si tak jako tak zašli na nedělní brunch. Užijeme si ho společně i bez nuceného dávání květin a dárečků. Na tom nejedem. Kdo chce udělat pro toho druhého nějakou pozornost, nepotřebuje k tomu speciální datum. A tak  mám květiny ve váze častěji než ty, co slaví a pozornosti si věnujeme po celý rok. Buďte spolu, jeden pro druhého a hlavně šťastní. To úplně stačí, ne :)

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tak ten parfém tedy musí být něco. Já si vůni vybrat neumím a obdivuji každého, kdo ano. Mně parfémy vybírá manžel a vždy se trefí. Jak to dělá, netuším... Rtěnku si nikdy nezapomenu vzít s sebou a vždy se nalíčím, ale často se zapomenu navonět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to má dobrý čuch. To já si musím vybírat vždycky sama, ale baví mě to objevování :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images