sporty romance

6/02/2016


Řešíte někdy svůj věk? Blbá otázka, já vím...jasně, že to jedno či později přijde. Ale proč vlastně? Někdo nám snad ještě dneska říká, jak a podle čeho se máme chovat? Kdy se máme brát, rodit děti, pořídit si hypotéku, apod...Mně např. skoro nikdo nehádá můj věk a já se i uvnitř cítím mladší, než jsem. To se odráží i na faktu, že nejsem vdaná, nemám děti a zatím je neplánuji. Neznamená to, že nebudou, jen teď na to není ani pro jednoho z nás ten správný čas. Myslím si, že takový krok je dost důležitý na to, abyste si uvědomili, že teď to chcete, teď do toho jdete. A to si musí každý ujasnit sám. Musíte si sami v sobě srovnat, v jakém okamžiku svého života jste, kam směřujete a co chcete právě teď a co plánujete. A pokud je to kariéra, rodina nebo obojí, tak budiž. Dneska se dá přece budovat obojí. 

Já si třeba neumím představit být doma na mateřské a nic nedělat. Asi nebudu typická matka, myslím na 100%. Pro mě je pořád důležité mít i jiné role, které přesně zapadají do mého života. A taky jsme už v době, kdy je tohle naprosto normální, nehledě na to, co si o tom myslí naše matky. Za nich to rozhodně nebyla procházka růžovou zahradou. Abych to shrnula, buďte těmi, kterými chcete být a ne těmi, kterými vás chtějí mít ostatní. Žijte svůj život, podle sebe, dělejte vlastní rozhodnutí a nepodřizujte se očekávání ostatních. Kdyby se tímhle řídil každý, nebylo by to fajn? Neubylo by zklamání, falešného očekávání a nebylo by mezi lidmi více upřímnosti...jak to máte vy? Dáte na souzení svého okolí, podléháte nějakým společenským tlakům?

A to samé mám v oblékání. Budu třeba sportovní botasky nosit klidně až do důchodu. Bez ostychu si k nim obléknu něžné šaty a bude mi fuk, co si kdo o tom pomyslí. Hlavním je, jak se budu cítit já. A pokud se budu stále cítit duchem mladá, ta proč ne. Tak nesuďme ty, co s na sebe obléknou něco, nad čím mi kroutíme hlavou. Třeba to není náš styl a jde to proti našemu vkusu, ale třeba tím jen někdo vyjadřuje, jaký je. Třeba jen ukazuje, že nepotřebuje souhlasný názor okolí, prostě má svůj vlastní. A o tom by to taky mělo být, ne? 


DIY dress, Karen Millen biker jacket, Happiness boutique necklace, Adidas sneakers (ringit.cz), Rebecca Minkoff bag

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Moc se mi outfit líbí, ta kabelka je krásná!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Milujem tvoje fotografie, tá neskutočná energia, ktorá z nich vyžaruje ♥

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, ty saty jsou nadherne. Tesim se, az je uvidime samotne. :)
    Jinak presne jak pises, je to o tom, na kolik se clovek citi. Mne taky nehadaji tolik, kolik mi je a ani se na to necitim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to má prostě být. Věk už dnes nic nedokazuje, ale věk naší osobnosti je mnohem důležitější. Mám kolem sebe spoustu mladých lidí, kteří jsou hodně zkušení a naopak. Takže tak a děkuju, šaty asi ještě ukážu v nějakém dalším outfitu:)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images