Gadra city

9/18/2016


To, že se pomalu chýlí podzim a začíná být deštivo, mě neodradí od letních outfitů, kterých mám pár ještě v zásobě. Tenhle look je z Gardy, kde jsme ten večer byly na dokonalé večeři ve dvou. Taková romantika, kdy si uděláte čas pro sebe a připomente si, jaké je to chodit společně na rande. Čas kdy se zavřu v koupelně, udělám si nehty, vlasy a vezmu si na sebe něco speciálního. Jako jsou tyhle maxi šaty, které jsem si před dovolenou ještě stihla ušít. Mám z té látky jedny další šaty, možná jste je zahlédli už na mém IG. Ukážu je v některém z příštích outfitů.

Ten den jsme přijeli navečer do Gardy, že obhlédneme naší vybranou restauraci DiVino. Zašli jsme se tam podívat, když se zrovna chystali na večerní provoz a udělali si rezervaci. Prošli jsme se mezitím Gardou. V samém centru jsou úzké uličky a celé pobřeží je osázené bary a restauracemi. Koupili jsme si v obchodu láhev prosecca a vypili ji při západu slunce. Celé nebe pokryly červánky a z povzdálí hrála italská hudba. Jak píšu, romantika :)

Co si obvykle berete na večeři ve dvou. Je to nějaká klasika nebo spíš něco vyzývavého a sexy..?


DIY maxi dress, Mango clutch, Zara sandals

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Krasne a tobe tyto odstiny slusi! Samozrejme sexy saty a podpatky, kdyz to je mozne.

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny outfit. Saty se ti opravdu velmi povedly a jsou rafinovane sexy.
    Na rande se svym muzem nosim neco, co je sexy, ale ne prvoplanove.
    Ted mam akorat doma latku a chci z nich nejake dlouhe saty a vzit je na dovolenou, ktera mi jeste ceka. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Verčo. Taky nemám ráda prvoplánovost, budí to laciný dojem a prodává to hlavně tělo, ale ne už osobnost. Ta je stejně nejdůležitější. I sebe hezčí slečna si to pokazí, když jediné, čím upoutá pozornost, jsou jen sexy křivky ale nic navíc...

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images