DIY wrap skirt

10/19/2016


Minule jsem vám ukázala, kde jsem se nechala inspirovat. Dneska už komplet v outfitu. Tahle sukně mi nedala spát, ale chtěla jsem si ji ušít sama, protože ta v Zaře nebyla z nejlepšího materiálu. Kdo mě sleduje, ví, že u toho u mě občas nejede vlak. Tak jsem sehnala vhodnou látku a pustila se do experimentu. Zadařilo se, co myslíte? Tenhle typ sukní mě strašně baví. Jsou jednoduché a se zajímavým detailem. Vypadá dobře s rolákem zastrčeným uvnitř, ale bude super i s volnějším, delším svetrem a kozačkami nad kolena. Myslím, že ji na mě nevidíte naposled.

A ještě ze zákulisí...když jsme fotily na mostě, světlo nám moc nepřálo. Ale horší bylo hlavně to, že se nám při focení vybila baterka a já si jako na potvoru nevzala tu druhou náhradní. K vzteku, když stihnete nafotit jen pár fotek a musíte si s tím vystačit. Tak jsem aspoň zase ponaučená, že si mám brát rezervu :D

DIY skirt (inspired by Zara), vintage turtleneck, Givenchy bag, Zara Boots

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Tak tahle sukně se hodně povedla, Jani. Vypadá skvěle a ty jsi i parádně nakombinovala.
    Taky jsem na ni v Zaře koukala a právě materiál mi odradil, takže přemýšlím, že bych se do ní pustila. Nejdřív si ale chci ušit na dovolenou, která mi ještě čeká. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Verčo, mám z ní radost. On je to takový typ sukně, kterému stačí málo. Vypadá dobře jak s rolákem, tričkem, tak i svetrem...užij dovolenou :)

      Vymazat
  2. Obdivuju takový šikovný ručičky, který si dokážou něco spíchnout sami, tohle závidím, protože na tohle já mám obě ruce levý :)) ale povedlo se ti to, sukně je zajímavá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, tak mě to hlavně baví a když to k tomu ještě nějak vypadá, tím líp :)

      Vymazat
  3. super ta se ti povedla, já mám svojí sukni s rukávy z Cheap Monday a docela málo ji nosím, tak to budu muset napravit, když tě vidím :) A co se týče těch materiálů, tak naprosto souhlasím, hadry nebrat (a že jich v Zaře mají dostatek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu určitě vytáhni, takový kousek je super na kombinování. V Zaře mě vždycky drásá, když si na netu něco zamiluju a pak se sřtetnu s realitou v obchodě a zapláču nad zpracováním a materiály...

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images