Pleated tulle skirt

12/12/2016


Vánoční Plzeň, mínus 5°C a kocovina a tahle úplně nejhezčí tylová sukně. Ten večer, co předcházel tomuhle outfitu, jsme strávili u přátel. Organizovali kolaudačku. Pozvaných bylo asi tak 30 lidí. Už ani nevím, kolik se nás tam sešlo, ale na takový byteček pro dva slušné číslo. Byl to super večer, až na to, že jsem se moc nenajedla. A to je základní pravidlo při pití alkoholu. Bez prázdného žaludku ani deci. Nevím, kolik jsem toho dohromady vypila, pamatuju si max. pár sklenek vína. Brzo ráno to ale tak nevypadalo. V půl deváté mě budil přítel na snídani. Byla jsem schopná vypít jen čaj a zalezla zpátky pod deku, vyspat se, protože mi třeštila hlava. Super stav k nezaplacení. Naštěstí jsem se z toho jen potřebovala vyspat. Ale jak to tak bývá, úplně nejlíp mi je až ten následující den. Opilci radí, že na kocovinu pomáhá ranní pivo. Máte to někdo vyzkoušené?

Ze mě nikdy nebude ten kalící typ, který dokáže na akcích vypít co chce a nic mu není. Nepiju tvrdý alkohol, protože mi většinou ani nechutná. Troufnu si tak jedině na míchaný drink, víno, prosecco nebo něco s rumem. A tak, když jdu s někým na sklenku, dám si své maximum a a dál už nemusím. Ty stavy ráno za to nestojí. Nejenže mi není dobře, mám úplně povadlý obličej, bledou pleť,ale hlavně žravou na mastné a vydatné prasárničky. Nebezpečný :D To si pak vždycky potřebuju něčím spravit chuť a zacpat žaludek, že se dostane i na hranolky nebo Mekáč. Chápete? Tam já za celý rok netrefím. Ale po kocovině, to je jedno, hlavně rychlou záchranu. Jenže ty výčitky potom. Jediné štěstí, že tyhle akce nebývají tak často.

Co vy a alkohol? Jaké máte osvědčené tipy, jak být druhý den v pohodě. Nebo nějakou záchranu, když už je špatně...

New Look tulle skirt, HM turtleneck, Zara boots, Rebecca Minkoff bag

A ještě něco k outfitu. Takovou tylovou plizovanou sukni jsem sháněla nějakou dobu. Zadařilo se až v New Look, kde jsem takové poklady ani nečekala. Líbí se mi, že vlaje a je širší, než podobná sukně ze Zary, kde na materiálu raději šetřili. Vypadá moc dobře s takovým typem oversized svetru, jako mám na sobě. K tomu šněrovací kotníčkové kozačky a máte stylový outfit i do zimy. Silné silonky zahřejí a komu to nestačí, může přidat legíny nebo úzké černé skinny. Díky gumě v pase jí můžu nosit jako midi, nebo povytáhnout výš a délku si zkrátit ke kolenům. O téhle sukni určitě ještě uslyšíte :)

You Might Also Like

1 komentářů

  1. krasnu mas tylovku :) mna by nenapadlo vytiahnut ju v zime ale super napad!
    Pozyvam na luxusnu giveaway o Lancome, Biodermu a Dermacol, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images