Spring mood

2/18/2017


Dost bylo už té dlouhé zimy. Všeho moc škodí, i když mám ráda všechna roční období. Jaro je cítit ve vzduchu a já se na něj nedočkavě těším. Tady je pár mých důvodů, proč se radovat...

Je déle světlo
Delší dny, kratší noci, co víc si přát. Více času na všechno, lepší podmínky na focení a lepší nálada, kterou dává sluníčko.

Výlety
Nic mě nenabíjí tolik energií jako jsou výlety ven z města. Jarní sluníčko a příjemnější teploty k tomu vybízejí. Nějaké tipy, kam se podívat?

Holé kotníky
Nic proti kozačkám, ale už se těším, až dám svým nožkám zase nadechnout v teniskách, sandálkách a mokasínách. Jsou stylové a hlavně pryč se silonkami, když chcete obléct sukni nebo šaty.

Více sportu venku
Poctivě jsem využila každý zimní den, kdy to alespoň šlo a běhala venku i v té kose. Ale ty jarní dny jsou přece jen lepší. Méně výmluv a více pohybu, ať už běháte nebo chodíte na tůry, lezete po horách.

Konečně barvy
Co vám budu povídat, zima je u mě v šatníku temná. Sahám nejčastěji po šedé, hnědé nebo khaki. Ale jaro mě dopuje barvami a mám zase chuť oblékat růžovou, nude, krémovou a bílou. Jemné, pastalové barvy, které umí rozzářit den a zvednout náladu.

Zahrádky
Ještě si nějaký měsíc počkám, ale už to nebude věčnost. Sezení venku s kafem a něčím na zub má něco do sebe. I když na tom kafi jste sami, můžete pozorovat ruch ulice- Na sluníčku prostě líp chutná.

Všechno kvete.
Ne teď, ale bude a na to se vážně těším. znáte snad lepší procházku než rozkvetlým parkem. Takové třešně obsypané květy jsou dokonalé pozadí nejen pro fotky. A v květinářstvích zase objevíte krásné tulipány, narcisy a další jarní kytičky, které vám to doma pěkně zkrášlí.

Tak jaro šup sem...
Na co se těšíte nejvíc vy?

Max Mara coat, F&F turtleneck, Zara dress, Mango boots, Gucci bag

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Jani, doufam, ze uvidime i stay samostatne. Vypadaji paradne. :)
    Ja mam rada zimu moc, ale na jaro se taky tesim, az zase vse pokvete, v teplejsich dnech mi to tahne ven a sezeni na zahradkach je parada.

    OdpovědětVymazat
  2. Wow! Nádherný outfit, mega moc ti to sluší. Já se nejvíc těším na to, až u nás budou kvést sakury. Ale to si ještě počkám :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Já tedy zimu moc ráda nemám. Nejraději mám léto, na jaro se těším už mooc!
    Moc hezký outfit, opravdu..

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images