Lavender field

8/06/2017


Miluju levanduli a jednou bych se chtěla podívat přímo do Provence, až budou ty jejich fialová pole zase kvést a vonět na stovky metrů okolo, až se z toho hlava zatočí. Musí to být neskutečný pohled a co teprve z letadla, když vidíte ty nekonečně dlouhé lány. 

Jedno takové pole máme ale mnohem blíž než ve Francii a to jen kousek od Prahy v Židovicích. Naštěstí mi neunikl den otevřených dveří, a tak jsem se sem mohla přijet podívat. Farma má zatím jen dvě menší pole, ale třeba to tu časem rozšíří, místa je tu ještě hodně. I tak tu bylo levandule dost pro všechny. Na místě jste si mohli nechat nařezat svazků, kolik jste jen chtěli, ochutnat levandulovou limonádu, domácí zákusky, kávu a ještě k tomu si odvézt něco voňavého domů.

Šaty, co mám na sobě, mám už několik let. Jsou mé jediné fialové a sem se prostě nehodily žádné jiné. Nejdřív jsem je jednou chtěla prodat, protože jsem se do nich se svalnatými zády už nevešla, ale pár střihů a trochu šití jim pomohlo a já je mohla zase zapnout. A nosit je budu, dokud se nerozpadnou, protože tak ženské šaty v něžných jemných barvách a lichotícím střihu jen tak jinde neseženu. Láska na věky věků, stejně jako ta levandulová pole...

DIY dress, HM hat, Nila french basket, Zara sandals

You Might Also Like

6 komentářů

  1. tak to je pekný letný outfit, úplne vhodný do prostredia! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, v těch šatech mi bylo úplně nejlíp. Zase mám chuť si je hned zítra vzít, když se tak koukám na ty fotky :)

      Vymazat
  2. Juuj pekné, akurát sa ti šaty hodili k tomu levanduľovému poľu :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. No to je fakt nádhera!!! Úplně cítím tu úžasnou vůni levandule. A ty šatičky tam dokonale zapadly!

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images