Postcard from Florence

8/14/2017


Posílám vám jeden pohled z krásné Florencie. Mám už jeden zvyk, před odjezdem na letní dovolenou si skoro vždy stihnu ušít jedny šaty, které si balím s sebou. Nevím, ale ten časový pres mě donutí sednout ke stroji a konečně si najít čas na to, co jsem měla v plánu třeba celé léto. A tyhle šaty byly díky tomu hotové za tři večery. Sice jsem v nich trochu napresovaná, ale víte co...je mi to úplně jedno. Protože to poslední, co chci na své dovolené řešit je to, že něco nesmím. Je to tak super pocit na chvíli vypnout a prostě si užívat. Bez výčitek, bez nucené dřiny v posilovně a v propoceném tílku. 

Po ránu neodoláte kapučínu s pořádnou pěnou, kousek tiramisu a je vám božsky. K obědu si zajdete na skvělou pastu nebo pizzu, kterou Italové opravdu umí. K tomu si připijete sklenkou vína a když nemáte dost, slupnete ještě kopeček zmrzliny. Žádné fitko, ani břišáky na břiše by mi ten pocit nevynahradí. 

Zkuste někdy takhle vypnout a nehlídat se. Je to osvobozující. Bez toho u mě dovolená prostě není. Kdy jindy si můžu takhle dopřát a odměnit se..? Dělejte si tyhle malá splněná přání. Trápit se můžete hned po dovolené. Špeky na vás počkají :D


You Might Also Like

7 komentářů

  1. Ty šaty jsou nádherné a moooc Ti sluší! Žádnou napreslost nevidím, možná by mohly být trochu volnější přes prsa :) Máš skvělou postavu, do toho fitka se jen tak vracet nemusíš :) Přeji krásný zbytek dovolené!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Kéžby, to břicho hned pozná, když polevím. Ale nebudu to hrotit, až to půjde, tak to půjde :)

      Vymazat
  2. Krasny outfit, Jani. Saty jsou skvele a neprijdes mi v nich napresovana, mozna malinko pres prsa... Jinak bltky jsou super! Odkud?
    Ji ak dovolenou si uzivam jako ty a netrapim se tim, co jsem snedla nebo vypila. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tenhle střih šatů ti neskutečně sedí a to samé se určitě dá říct i o barvě. A ano, naprosto s tebou souhlasím, je dobré se na nějakou dobu oprostit od "musím" a místo toho zkusit třeba "můžu" (si dělat, co opravdu chci).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Johanko! Já mám prostě ráda jídlo a když není prostor sportovat, je konečně čas na to si to aspoň na chvíli užívat. A kdy jindy, než právě na dovolené. Jednou ročně a zaslouženě :)

      Vymazat
  4. Máš jako vždy skvělý italský outfit! Miluju tvoje fotky z Itálie! Vážně skvělý! :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images