Kocostar face mask

10/30/2017


Znáte korejské masky Kocostar? Možná jste je už někde zahlédli, já na ně taky narazila u svých kamarádek blogerek. Abych se přiznala, nepatřím zrovna mezi blogerky zaměřené na beauty, které musí zkusit všechny poslední novinky. Jsem v tomhle ohledu spíše minimalista a jsem věrná svým ozkoušeným produktům. Kocostar masky mě baví skvělými obaly a hlavně praktickým použitím. Ale hlavně to byla dobrá zámiňka udělat si o propršeném víkendu konečně čas na sebe. Takže dlouhá koupel, voňavá sůl, vínko a relax...co víc dodávat :)

Kocostar má v nabídce má masky jak na obličej, tak i na ruce, nohy, ale dokonce i vlasy jako vlasový zábal. Princip je velmi jednoduchý. Masky jsou z materiálu, který se používá na vlhčené kapesníčky. Ten je napuštěný jemným hydratačním gelem. Ovocné a zeleninové masky obsahují 12 plátků, které si přiložíte na pleť tam, kam přesně potřebujete. V tom mi přijdou dost praktické, protože pokud máte někde mastnější pleť a někde naopak sušší, tohle jendoduše řeší problém.

Masku nechte působit 20 minut, mezitím se většina gelu vstřebá do pleti. Zbytek séra jsem ještě vmasírovala do pleti. Všechny masky navíc tak krásně voní, okurka je opravdu osvěžující a ananas zase tak slaďoučký. Popravdě jsem nečekala po použití nějak extra velký efekt, ale pleť mám po masce neskutečně jemnou, vláčnou a pocitově vyživenou. Musíte zkusit na vlastní kůži a říct, jak to fungovalo u vás. Mě to přesvědčilo, že si tuhle péči budu dopřávat asi mnohem častěji :)

Maska na ruce a nohy je taky domyšlená do detailu. Jsou ve formě rukavic, které si dáte na ruce nebo nožky a můžete během toho normálně fungovat třeba na počítači nebo si cupitat po bytě, když zrovna potřebujete. Praktické řešení mám fakt ráda. 

Zatím jsem zkusila na pleti osvěžující okurku a posilující nananas. V zásobě mám ještě projasňující kiwi, regenerační růži, zvláčňující masku na celý obličej z kamélie, hydratační dvojku na ruce a nohy a posilující zábal na poškozené vlasy. Až je všechny otestuji, zase vám dám vědět :) Pokud se vám  tyhle produkty líbí, mrkněte na ně do Marionnaud, kde je Kocostar k dostání.



You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images