Prague The Style Outlets event

5/28/2018


Dnes mám pro vás report z jedné akce...zaregistrovali jste, že se 18. 5. konečně otevřelo nové nákupní centrum Prague The Style Outlets..? My se tam s kamarádkama podívaly den předem, abychom omrkly, jak to tady všechno vypadá. 

Upřímně mě do obchodních center málo co táhne, ale outlety a navíc v úplně jiném stylu, než je u nás doma zvykem, to už je jiná. 


Už celá vstupní část a velké schodiště obklopené stromy a rostlinami na vás vůbec nepůsobí jako kulisa z nákupního centra. A co teprve uličky a fasády jak přenesené ze Starého města. Město ve městě, to je přesně koncept, který chtěli v PTSO vytvořit a podle mě se jim to moc povedlo, co říkáte?


Budova u letiště tu samotná stojí již od roku 2008, kdy se italským majitelům nepodařilo projekt zdárně realizovat, a tak tak se toho chopili noví majitelé, ale jinak. Moderně, přátelsky a hlavně s citem. Protože, co si budeme povídat, nákupy jsou přece jen trochu otravná činnost a je potřeba si ji něčím zpříjemnit, ať už výběrem značek, nebo příjemným prostředím...


S holkama jsme si od chození po 20 tis. m čtverečních plochy oddychly na velké terase, kde si můžete vychutnat kafe nebo něco na zub s výhledem na odlétající a přilétající letadla. Docela cool, ne..?


A co tu vůbec objevíte za značky?

Z těch více známých např. Versace Jeans, Guess, Karl Lagerfeld, Bogner, Desigual, Trussardi, Palmers, Tom Tailor nebo Salamander.


U Karla jsem se zdržely snad nejdýl, asi se nedivíte, pokud holdujete nositelným kouskům a pěkným kabelkám. Tahle černá se stříbrnými detaily je můj favorit, akorát na moje celodenní nezbytnosti.


Jako nadšencovi do šití mi nemohl uniknout showroom Jitky Klett. Sama si navrhuje grafické vzory, které pak přenese na látky a vytváří z nich super nositelné věci. Zamilovala jsem se do těch dlouhých hedvábných šatů s rukávy. Takové bych si hned ušila, sehnat takovou látku.


Ale kromě těch známých značek, tu narazíte na spoustu nových, které u nás vůbec nejsou a navíc se na českém trhu objevují poprvé, což není běžné zrovna u outletů. Máte tak výhodu, že nakoupíte oblečené, které jen tak na někom neuvidíte a navíc za výhodnější ceny. Zmíním např. Corso Roma, Frankie MorelloLuca Bertelli, Massimo Rebecchi nebo Kennet Street a spoustu dalších. Na všechny značky se mrkněte tady


A musím se přiznat, že i já, která vůbec nedám na impulsivní nákupy, jsem pro jednou neodolala a musela si něco nového pořídit. V Outly jsem totiž vyzkoušela jedny Chloé brýle a když mě v nich kamarádka vyfotila, ležely mi celý večer v hlavě, že jsem se pro ně musela nakonec vrátit. A za tenhle nákup jsem vážně ráda. Za prvé, mám moc úzký obličej, takže mi moc brýlí nesedí a za druhé je extra těžké vybrat na mě tvar, který mi sluší. A tyhle jsou po všech směrech super, takže za mě dobrá investice. pokud si je někde nepoškrábu nebo nerozsednu, tak mi vydrží roky. Mimochodem, nemáte tip na optiku, kde mění skla a nedám za to jak za celé brýle..?


S holkama jsem musely prostě dát jednu záchodovku :D Já se naštěstí schovala za foťák. Ale tip, záchody povedené, to je takový ten poslední detail, který ale třeba pro mě hraje dost velkou roli.


A to by nebyl event, aby na něm nebylo dostatek jídla a pití. přesně v ten moment se z fashion holek totiž stávají foodblogerky :D 


Já neodolala slanému ani sladkému, ten den jsem lítala z jedné akce na druhou a tak jsem si nestihla dát nikde ani pořádný oběd, takže mi to budiž prominuto. Summer body musí prostě počkat :)


A ta zmrzka byla tak dokonala, že bych si mohla dát klidně kýbl, jen jahody, lesní ovoce a jogurt...


A jako bonus mám pro vás ještě pár fotek dva týdny před oficiálním otevřením, kam mohlo pár vybraných blogerů nahlédnout. Když jsem to spatřila a věděla termín otevíračky, skoro jsem nevěřila, že se to dá všechno stihnout. Skoro většina obchodů měla jen holé zdi. Ale 14 dní opravdu stačilo a centrum vypadá vymazleně do posledního detailu. Za mě palec nahoru developerům a stavebníkům, tohle je prostě pecka.


Nalákala jsem vás nakouknout a udělat si sem návštěvu..? Třeba ideálně před tím, než poletíte na dovču. Já sem tu rozhodně nebyla naposled. A pokud by vám při shánění těch top kousků vyhládlo, najdete tu i restaurace, Šaladnu a La Pasterii, kde můžete na chvíli oddychnout. Jestli chcete mít aktuální přehled, co se v centru děje a koná za akce, sledujte jejich FB.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. To je krásný článek! Nejlepší je záchodovka. Hned bych vyrazila znovu, hodně mi to setkání s mládím dodalo energie.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images