Cozy & fluffy

8/25/2019


Jeden comfy outfit z minulého víkendu stráveného v lázeňských městech, kde jsme se ocitli trochu náhodou...původně sem měl totiž jet manželův otec na víkend, ale nějak jim to nevyšlo s termínem, a tak nám nabídnul, jestli nechceme do Mariánských Lázní jet místo nich. A byl to ten nejlepší nápad, protože počasí vyšlo na jedničku a my si užili krásný víkend. 

Pátek jsme celý strávili v Mariánkách, ubytovali se na hotelu a akorát stihli vyrazit na procházku městem, k fontáně, na kolonádu a na super večeři do Villy Rengent, kde vaří moc dobře.

Skoro celou sobotu jsme pak po hotelové snídani strávily na výletě ve Varech, je to sem z Lázní tak 40 minut autem. Měla jsem na sobě přesně tenhle outfit. Moje ušité hedvábné šaty, které jste na mě už mohli min. jednou vidět a nový vintage svetr z angory, do kterého jsem se hned zamilovala. Neznám nic měkčího na dotek, v tomhle bych mohla chodit pořád. Na chladnější večery nejlepší parťák. Tip, jak vynosit lehounké šaty i se snižujícími se teplotami. 

Bohužel volba mých bot už tak šťastná nebyla. Když se ho ptám, jestli si mám s sebou přibalit i něco pohodlnějšího na chození, tak prý jdem jen do města. Chcete vědět, jak to dopadlo? Procházíme se uličkami od parkoviště až se dostaneme na stezku směrem na vyhlídku. Co asi mohlo následovat...prostě jsme se vydali nahoru na kopec. Myslím, že stylovější turistku tak široko daleko jen tak nevyděli. Ale po asfaltce to šlo na pohodu, takže jsme si to vyštrádovali až na vyhlídku Diana. Z věže, kam mimochodem jezdí výtah, vydíte do širokého okolí Varů a máte surpový výhled do všech stran. Odsud jsme si to zubatkou sjeli o kus níže k Jelenímu skoku, který je městu ještě o něco blíže. Z věžiček máte město jako na dlani. Po schodech jsme se přesunuli do centra na kolonádu a zašli na kafe do Puppu, kam jsem se chtěla už hodně dlouho podívat. Mimo festival má tohle město takovou uklidňující atmosféru a konečně si ho můžu vychutnat po svém. 

Od Puppu jsme došli k našemu autu, míjeli jsem zátarasy kvůli probíhajícímu mezinárodnímu závodu v triatlonu a dorazili do Mariánek akorát na večeři. Jestli za sebe můžu doporučit jedno jediné místo, tak rozhodně tapas restauraci Medité. I když zvenku nepůsobí nijak výjimečně, o víkendu si tu bez rezevace nesednete, vaří tu totiž dokonale. Všechno, co jsme ochutnali, od předkrmů, polévky, až hlavní jídla, byla naprostá dobrota. Chápu, že se sem sjíždějí hosti i z Německa. 

Co bych měla při další návštěvě určitě navštívit? Dáte mi tip...

DIY dress, vintage bag, Vintage cardigan (Cosmic kids), Office shoes sandals

You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images