Spring outfits

4/28/2020


Mám tu pro vás souhrn mých posledních jarních outfitů. A není jich mnoho, jelikož jsem většinu času trávila v domácí karanténě a vycházela ven tak jedině na nákup.
A taky jsem zlenivěla a bylo mi nejlépe v teplácích. Čím ale byla karanténa delší a únavnější, tím víc jsem se těšila ven. Asi za to mohlo taky to teplejší jarní počasí, které mě táhlo ven. A tak mi zase dělalo radost vyfintit se ven a zase se nalíčit. Moje jaro je letos hodně kalhotové. A sako je můj nejlepší kamarád, namísto tradičního trenčkotu.

Vintage blazer (Cosmis kids), vintage trousers (More than fashion), Zoot knit top, Zara sandals 

Připadám si v tomhle outfitu jako lady boss. Kombinace byznys kalhot, oversized saka a pleteného tílka mě hodně baví. Ještě si chci ušít podobné kalhoty v béžové, což je moje nejoblíbenější barva posledních měsíců. Sako i kalhoty mám z druhé ruky a obojí je láska. Nosím je často, navíc jsou oba kousky z vlny a skvěle se kombinují. 

Totême Rennes sweater, vintage skirt, Chloé bag, Toms sneakers

Rozkvetlý Petřín jsem si nemohla ujít ani v karanténě. Ale tentokrát jsem vynechala romantické šaty a raději oblékla něco v duchu minimalismu. Totême kašmírový svetr je láska, miluju ten jemný dotek a nadčasový střih. Dá se nosit snad se vším a pokaždé vypadá skvěle. Jsem ráda, že jsem do takového kousku investovala. Stačilo k němu vzít vintage plisovanou sukni a tenisky. Do petřínských kopců ideální.

Roberto Cavalli skirt, vintage Marela jacket, HM knit top, Flattered sandals, vintage bag

Přece jen došlo i na sukni. Jen to chce konečně opálit ty moje sněhobílé nohy po zimě :D Tuhle hedvábnou sukni jsem objevila v secondhandu, je v pase na gumu a díky tomu je super pohodlná na nošení. Marela kabátek je v mojí skříni již dlouho, ale moc jsem ho nenosila. Po tom, co jsem mu zkrátila délku, mu dám letos ještě šanci, ta jeho žluto-béžová barva mě začíná bavit. Ladí dobře s mou vintage kabelkou z Holandska. A Flattered pantofle jsou mé nejoblíbenější otevřené botky. Ta spona ve tvaru ústřice mě baví.

Vintage wool blazer, Zara jeans, vintage T-shirt, Mango sandals, J.W. Anderson bag 

Tohle pánské sako jsem dostala od kamarádky snad před rokem a až letos jsem se dokopala ho zmenšit. Nebylo to nic easy, musela jsem vymyslet, jak zúžit ramena, celé rukávy a průramky, protože původní velikost 54 byla už na první pohled obří. Teď mi sedí jako oversized velikost. Vypadá dobře jen tak rozepnuté, nebo s tenkým páskem. Ještě musím vymyslet,c o pod něj, ty cyklistické šortky pro mě asi nebudou to pravé. Ale takhle s džínami a pruhovaným tričkem je to klasika, která mě zachrání kdykoliv nevím co na sebe.

Vintage wool blazer, vintage jeans (Cosmic kids), &OtherStories loafers, Gucci bag

A sako podruhé, jen se světlými džínami a mokasínami. Aneb rychlo outfit na procházku po našem okolí, kdy jsme v naší části objevili tuhle krásnou vilu, kde sídlá městský úřad Prahy 8. Ta zahrada je sen.
Vintage leather blazer (Ebay), vintage wool trousers, Jacquemus T-shirt, vintage bag, Massimo Dutti loafers 

Letos jsem konečně chtěla najít kožené sako v pánském střihu. A nakonec se podařilo díky Ebay. Má velikost akorát, jen ta barva je víc camel než béžová, kterou jsem hledala. Ale nakonec je super a rozhodně ho unosím. Aspoň nemám všechno v jednom odstínu. Jestli hledáte kožené kousky, koukejte na Etsy a Ebay, dá se toho najít spousty. A jak takový kousek nosit:? Asi tak jako obyčejné sako. Můžete kombinovat i tón v tónu. Kůže díky své struktuře dodá outfitu další rozměr a nebudete vypadat jak v uniformě.


You Might Also Like

4 komentářů

  1. Všetky velmi pekne :-)
    A myslím, že to je celkom dosť outfitov na to, že sme v karantene. Ja ledva ledva niečo zosmolim, a už vobec nie takéto pekne elegantne, lebo proste to nie je kam nosit, ked je človek doma na homeoffice a von ide akurat tak na prechádzku do prirody...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem to tak první dny měla a nejradši bych byla celý den v teplákách, ale všechno se časem přejí a pak jsem se vyloženě těšila, až si obleču konečně něco jiného. Ale do lesa chodím ve sportovním, to je jasná :)

      Vymazat
  2. Velmi hezke fotky.Ty lezerni fotky s kostkovanym sakem jsou top i ta s tou hnedou bundickou. A ja se v karantene vubec nenudila, prvni tyden byl jiny nez ostatni - v ale dalsi byly v pohode a venku jsem byla tez - sice vzdy pred 8 a potom pred PC - ale ne tak elegantne jako vy. A pozdeji jsme travily vikendy mimo mesto nebo nekde na kole.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já většinu času stejně trávila v domácím, o to víc mě to bavilo se oblékat ven, protože jsem konečně mohla vysvléknout tepláky a užít si trochu něco jiného než jen domácí oblečení :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images