lace-up ankle boots

11/24/2011

1) Topshop, 2) Topshop, 3) Romwe, 4) Topshop, 5) Baťa, 6) Baťa, 7) Zara, 8) River Island, 9) Romwe, 10) Nine West, 11) Modekungen

Tuhle zimu koukám pořád po botách a poslední dobou se mi zalíbila kotníčková verze na tkaničky. Jsou univerzální. Vypadájí dobře s kalhotami i k sukni nebo šatům. Dá se s nimi vytvořit spousta různých stylů. Můžou vapadat jak drsně, tak i elegantně, když jsou z hladké kůže v černé barvě a na jehlovém podpadku. Já jsem ale pro verzi se silnějším podpadkem, nejen že se v nich lépe chodí, ale v zimě mě vážně nebaví klopýtat na každém chodníku :) Navíc díky šněrování se dá upravit jejich šířka přes nárt, a tak na noze dobře sedí a většina má na straně ještě zip, tak se nemusíte bát zdlouhavého obouvání... Seženete je jak kratší pod kotník, tak i delší do půli lýtek, mně se líbí i ty, co mají kožíšek vevnitř. Schválně, jestli uhádnete, které si chystám koupit?



You Might Also Like

9 komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Me se nejvic libi ty 7. Asi pujdu omrknout Zaru dneska :D Celkvoe jsem rada, ze prisel trend "tlustych" podpatku, prece jen se na tom mnohem lip chodi!

    OdpovědětVymazat
  3. ty první!!! (nebo všechny :-D)!!! :-) KRÁSNÉ

    OdpovědětVymazat
  4. všechny jsou krásné, ale ty druhé jsou fakt naprosto dokonalý =)

    OdpovědětVymazat
  5. Your photos are always such an amazing PERFECTION,fantastic!! love your pretty face .The colors are quite suitable to your characters.. your blog is wonderful ,full of fashionable elements .I like the photos you posted ,You have an amazing style , and I have followed you ,can you follow me ? It will be my pleasure if you just come and pay a visit . Kisses . :)



    http://romwe-romwe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. plánuji si některé pořídit :) jinak zvu tě i vás na zítřejší uveřejnění magazínu :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images