white shirt: city jungle

4/02/2014


Bílá košile je úplný základ každého šatníku. Je to nenahraditelný kousek, navíc se dá skvěle kombinovat v různých stylech. Pokud zvolíte  volnější střih ze splývavého materiálu, nešlápnete vedle. Takovou můžete nosit přes skinny džíny, nebo dovnitř s pouzdrovou sukní, ležérně zastrčenou do šortek. Může vypadat elegantně, sportovně ale i bohémsky. O tom jak se dá bílá košile kombinovat, vás přesvědčím v následujících outfit postech. Tohle je první z nich, kdy jsem košili zkombinovala v safari nádechu s volnými khaki kalhotami se šněrováním a hnědými doplňky. Celý look jsem zvýraznila zlatou na náramcích a řetězu. Je to efektní a přitom nekomplikované. Umím si takhle představit celý den v práci a pak rovnou vyrazit někam posedět na drink. Co vy a bílá košile, také bez ní nemůžete být?

1) shirt HM, 2) trousers Lindex, 3) necklace Mango, 4) bracelets HM, 5) bag Michael Kors, 6) sandals Zara

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Košile i celý outfit vypadá úžasně.Moc se mi k tomu líbí ty hnědo-zlaté doplňky. A přesně takovou košili hledám, teď už vím kam se po ní mrknout. Díky

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle se mi líbí moc. Velice ti to sluší! Takto tedy hodně podobně jsem chodívala také, když mi bylo asi 25. I teď bych si tak vyšla, ale nemám správný střih těch khaki kalhot.

    OdpovědětVymazat
  3. Toto se ti povedlo :))
    souhlasím s tebou, ta košile je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělá kombinace. Košile je skvělá a kalhoty taky. Moc ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images