men's affair

1/05/2015

Baťa men's handbag, Zara jumper

Kdo tvrdí, že pánská taška není dobrá i pro mě... Tahle šedobéžová kabelka v jednoduchém stylu je přesně to moje. Má prostorné kapsy uvnitř, jednu velkou na notebook nebo tablet, spousty dalších na všemožné drobnosti, dlouhý popruh na rameno, velkou přední kapsu, kam schovám i knížku a navíc k tomu stříbrné detaily. No prostě láska :) Tuhle barvu jsem už nějakou dobu sháněla. Je opravdu prostorná a vejde se mi do ní nejvíc věcí ze všech kabelek. Kam se na ní hrabou ty dámské. Podlé mé teorie by to mělo být spíše naopak. Pánové s sebou stejně nenosí víc věcí než je nutné. Za to my jsme přebornice v každodenním posilování a běhu s taškami. Já v té své nosím věci na cvičení, jídlo na celý den, kosmetiku, pití, telefon, peněženku a spoustu dalších drobností. Takže se od této doby budu na kabelky dívat i v panském oddělení. Jestli ni vás nenechávají pánské kabelky chladnými, mrkněte do Baťi nebo Zary, kde mají občas pěkné kousky.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Moc pekna, hlavne ta barva je genialni.

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi prijemna farba! páči sa mi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezka a ta barva je perfektni. Podobna by se mi hodila do prace. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo! To je ona! Prodává se i v dalších barvách, my pořád rozmýšlíme nad její tmavomodrou nebo tmavozelenou variantou..nemůžeme se rozhodnout =D. Tato šedobéžová taky vypadá fantasticky.
    A tu vysněnou ze Zary jsem už ulovil =D.

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji zahlédla snad ještě v černé, ta zelená se mi taky líbí, ale já nutně potřebovala kabelku do béžova k mému camel kabátu, teď mám i světlé boty, tak snad brzo nafotím společné kombo. Rozhodně do jedné z nich jděte, je opravdu obrovská a vypadá moc dobře, navíc ji teď mají i ve slevě :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images