summer wishlist

5/26/2015

Mango suede jacket, HM tunic, F&F jacket, Topshop denim skirt, Topshop suede button skirt, Topshop mules, Mango suede bag

Jestli mě tuhle sezónu něco dostalo, tak je to sedmdesátkové retro a bohémský styl. Pročesala jsem svůj šatník, a ikdyž je celkem bohatý, některé klíčové kousky mi stále chybí. Třeba jako džínová sukně. Nemám ani jednu a ta na knoflíky s našitými kapsami by se mi vážně hodila. Semišová sukně a bunda. Perfektní kousky na kombinování. Bunda v jednoduchém střihu v kratší délce vypadá skvěle přes bohémské šaty, ale i bílou košili nebo k áčkové sukni. Nutně potřebuji bohémskou tuniku v bílé barvě. Je to ideální kousek na léto. Pokud je z přírodního materiálu, je v ní příjemně i v horkém dni. Krajkové detaily se i moc líbí. Tunika se dá vzít přeš džínové šortky, sukni nebo k safari šortkám. Khaki kabátek jsem si vyhlídla v F&F a líbí se mi jeho jednoduchá linie. Bude se snadno mixovat. Už s ním mám vymyšleno několik outfitů. Do F&F se určitě mrkněte, mají tam teď hodně pěkných kousků v army stylu. Zalíbil se mi tam jetě jeden trenčkot a lehounká parka. Mules v hnědé barvě. Popravdě bych je potřebovala i v černé. Tyhle vypadají vzhledem k výšce pohodlně, takové boty rozhodně unosím. Semišová kabelka. Tahle z Manga má mánimalistický vzhled a díky tomu se dá nosit jak k retro laděným outfitům, tak i na letní festival. Až se zásobím, těšte se na outfity :)

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ach, líbí se mi, jak se semiš a odstíny hnědé zase vrací do módy ^_^

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký článek! Jediné, co vlastním, je semišová hnědá kabelka minimalistického vzhledu. Ostatní by se mi hodilo, protože to ke mně barevně hezky ladí.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images