Charity bazaar

10/17/2016


V neděli jsme uspořádali náš první charitativní bazar. Chci tak moc poděkovat Phill's Corner za skvělé prostory k pořádání bazaru. Vyšli nám vstříc a za to jim patří velké dík. Navíc jsem tak mohla poznat další super kavárnu. A zamilovala jsem se do jejich interiéru, mramorových stolů, designového osvětlení, přírodních materiálů. Dala si super lungo, sklenku červeného a mou oblíbenou burratu se sušenými rajčaty. Pokud nakupujete ve zdravé výživě, ta ve Phill's si můžete rovnou něco odnést s sebou. 

Taky chci poděkovat holkám, hlavně Terce, která to celé zpunktovala a také Denče, Verče, Markét, Adri, Kubovi, Denče a Kristýnce. A hlavně chci poděkovat všem, kteří se za námi stavili a něco si odnesli. Přispěli jste tak na dobrou věc. Celkem se prodalo oblečení, knihy a doplňky za více než 9 tis Kč. To je super částka. Část poputuje na vozík do domova důchodců, za zbylé peníze se  nakoupí hračky pro děti na onkologii v Motoli. I přesto nám zbylo dost tašek s oblečením, které se neprodalo. Ty jsme ještě ten večer společně zavezli do azylového domu na Karlíně a předali je tam, kde budou ještě k užitku. 

V neposlední řadě chci poděkovat i ZOOTu, hlavně Thee a Zuzce Kučerové, které nám pro akci zajistily tašky a časopis ZOOT. Moc děkujeme za tuhle podporu. Díky vám všem jsme si užili fajn odpoledne. Někdy příště to zopakujeme. Doufám, že ve stejném složení :)

Pokud jste chtěli přijít a přispět, ale nevyšlo vám to. Pište mně nebo Terce do zpráv na FB či na email. Určitě budeme rádi za jakoukoliv další finanční podporu. 


You Might Also Like

1 komentářů

  1. sakra, škoda, že jsem to nevěděla, takovou částku bych tam s dcerou skoro utratila sama, tak příště...uuu..paa J.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images