Black friday

11/23/2016


Je to tady. Black friday je skvělá příležitost, jak si pořídit vysněné kousky se slevou nebo nakoupit vánoční dárky pro blízké výhodněji. Slevy nabídnou jak kamenné obchody, tak ty online a to všude možně po světě. To je příležitost, kterou je škoda si nechat ujít. Mrkněte se na pár tipů, kam za nákupy zajít/klinout :)

Estée Lauder
V buticích EL budete mít v pátek 25.11. možnost nakoupit všechny rtěnky s 50 slevou. Já jsem si je hodně oblíbila, třeba tuhle klasicky červenou. Mají příjemnou texturu, syté barvy a rty nevysušují. Navíc ten výběr odstínů, asi nebudete vědět, po které sáhnout dřív.

Luisa via Roma
Jestli máte zálusk na nějakou designerskou kabelku, tak už teď máte možnost ji zakoupit na Luisa via Roma s 30% slevou.Já si odsud právě objednávala svou Antigonu a jsem s tímhle obchodem moc spokojená. Můj tip: Kabelky Gucci a Chloé

Nordstorm

Nordstorm nabízí slevy v rámci BF již od 24.ho. Já se sem chodím dívat např. na kabelky od Rebeccy Minkoff, které jsem jinde neobjevila, protože starší modely skoro nikde jinde nemají. Musíte si ale připočítat dopravu z USA včetně cla a možného DPH. O tom, jak ale nakupovat výhodněji z Ameriky, jsem psala tady.

Net-a-porter
Minulý rok Net-a-porter nabízelo o černém pátku slevy až 50% na kabelky, obuv, oblečení i doplňky. A to i na kousky, které se ve slevě nikdy předtím neobjevily. Jak to bude letos, zjistíme v den D. Takže nachystejte karty a ulovte si svůj vysněný kousek, po kterém už celý rok pokukujete :)

All Saints
All Saints nabídne slevy 30% a to už se možná nějaká ta skvěle padnoucí kožená budna šikne, co myslíte?

ASOS
Asos bude mít celý ciber weekend ve znamení slev. Pokud jste ale netrpěliví, už teď můžete nakupovat v jejich outletu s až 70% slevami. Výběr je opravdu veliký. Já si na ASOSu víc než oblečení kupuji raději boty a doplňky. U oděvů jsem nebyla tolik spokojená s kvalitou materiálu, ale to je na každém si zvážit. Já za sebe jsem na to citlivá a jen tak se s něčím nespokojím. Když ale sáhnete po kožených botách, neuděláte chybu. Velikosti má Asos cca o trošku větší. Mám 40ku a občas v nich mám dost místa, ale vrácení je zdarma, stejně jako doprava, tak proč to nezkusit :)

New Look
New Look vás bude lákat na slevy až 50%. Tady většinou vybírám oblečení, kožených bot totiž nemají moc a kabelky mě tolik nezaujaly. Ale na poslední trendy kousky tu narazíte snadno, třeba na tylovou plisovanou sukni, kterou jsem si naposled zamilovala...

Topshop
Topshop mám ráda kvůli super stylovým botám. Každý rok si tu minimálně jeden pár koupím. Slevy v rámci BF budou probíhat celý víkend. A pokud si nejste jistí nějakým kouskem a jeho velikostí, zkuste si ho nejdřív vyzkoušet v obchodě v Palladiu :)

Lindex
Máte rádi nositelnou módu, kterou nabízí Lindex? Já si tu oblíbila hlavně džíny, které mají super střihy a vydrží. A nesmím zapomenout na svetry všech střihů a kabáty, některé i s vlnou.

Woodies
Lokální Woodies nabízejí do čtvrteční půlnoci speciální slevu 30% s kódem presale pro první nedočkavce. Kromě streetových značek jako Vans, Adidas, tu obevíte i DKNY, Calvin Klein a z doplňků třeba Cluse nebo Triwa. 

Queens
Pro milovníky tenisek a sportovnějších značek chystá Queens obří slevy. Pokud máte na nějaké spadeno, neváhejte. Můj tip na tyhle jedny krásky.

Urbanlux
Máte rádi Tomsky, Crocsy nebo ponožky Happy Socks a kabelky Matt&Nat? Tak to koukněte v pátek na Urbanlux. Slevy až 70% a akce do neděle zní víc než lákavě :)

You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images