Christmas wishlist

12/20/2016

HM coat, M&S jumper, Zara dress, Adidas sneakers, Gucci bag

Už je to tady zase. Mám plnou hlavu nápadů a věcí, které bych si přála. Ale těhle pár opravdu nejvíc. A protože si materiální radosti naděluju sama, tak se o ně s vámi podělím :)

1) Tmavě modrý kabát
Nemám černý, protože bych si v něm připadala děsně smutná, ale námořnická modrá, to je jiná. Takový unosím jak s mou oblíbenou šedivou, tak i černou. A když bude chtít něčím oživit, vínová ho skvěle doplní.

2) Zvířecí svetr
Koukám na něm v M&S už nějakou chvíli. Mají ho v šedivé, ale té jsem protentokrát odolala. Tahle hnědá totiž s šedivou pěkně ladí. Vezmu si ho s černými nebo šedými skinny džínami a šněrovacími kozačkami ke kotníkům. Navrch kabát neb semišový křivák. ideální kousek, s kterým si vyhraju. Navíc je moc příjemný už je na dotek.

3) Bohémské šaty
Od té doby, co jsem objevila Chloé, se nemůžu vynadívat na jejich rozevláté dlouhé šaty. Působí něžně, jemně a nespoutaně. Přesně takové šaty z jemného šifonu s květinovým vzorem miluju. A takové mají ve kolekci Studio právě v Zaře. Jen doufám, že na mě budou vypadat taky tak dobře :D

4) Bílé tenisky
Nutně potřebuju jedny takové, abych je unosila s kabátem a vlněnými kalhotami ke kotníkům. Ležérní a stylový kousek, který mi v botníku ještě chybí. A jaká chyba.

5) Gucci Dionysus
Vysněná kabelka, která mi nedá spát a mám ji v hledáčku jako další designérskou kabelku do sbírky. Asi na tu černou klasiku u kabelek nedojde. Tahle je prostě lepší. Klasický monogram se neokouká a hodí se snad ke všemu. Barevně můžete experimentovat, jak chcete. Mně se líbí s šedivou, krémovou, hnědou i béžovou.



You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images