light color winter looks

1/11/2017


Zapomeňte na chvíli na černou a šedou. Světlé outfity patří k zimě stejně jako bílý sníh na horách. Nebojte se světlých odstínů. Budou vám slušet a hlavně v té temnotě černých kabátů stylově vyniknete.

Jak na to? Pořiďte si alespoň jeden světlý kabát nebo kožíšek. Sluší tmavovláskám i blondýnám. Jde o barvu, která vám sedne. Sáhněte po podobně laděném svetru, třeba o odstín tmavší. Rolák vás zahřeje a pokud bude ještě navíc z kašmíru, nemusí být extra silný. Co k tomu? Světlé kalhoty, vybledlé džíny, plisovanou sukni, pletené šaty, úpletovou sukni: Kombinujte materiály, vlnu, pleteninu, satén, semiš, samet, džínovinu, tyl nebo krajku...  

Jaké barvy jdou k sobě? Bílá se světle šedou, béžovou a růžovou. Krémová si rozumí s pudrovou, ale i nádechem zlaté. Všechny pastelové odstíny si s ostatními dobře rozumí. Co třeba baby blue s šedou a bílou. Koukněte k sobě do skříně, třeba tam právě takový kousek najdete. A třeba vás tahle inspirace nakopne to vyzkoušet. Mně určitě, protože už jsem strašně dlouho na sobě neměla svůj pastelově růžový kabát. A při pohledu na tyhle outfity se na něj těším :)

via Pinterest

You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images