100class concept store

7/26/2017


Pokud mě sledujete, víte, že mám ráda české značky a produkty a že je moc ráda podporuju. Díky kamarádce jsem narazila na 100class concept store, obchod převážně s fashion a doplňky od českých designérů. Jestli milujete originalitu, nadčasovost a minimalismus, tady si přijdete na své. Celý obchod se nese ve vzdušném a čistém stylu podtržený zajímavými detaily. Stejně tak i modely, které majitelka Vendula Stoklásková do svého obchodu vybírá.

Oblečení je v základních barvách ajemných pastelech. Volnější siluety, propracované detaily a zajímavé střihové řešení. Kvalitní materiály a ruční práce. Ze značek tu najdete třeba Hanu Zárubovou, jejíž kousky se mi asi líbí nejvíc. Lindu Kaplanovou a Terezu Ujevičovou, Made by Ordinary nebo Zagh Couture, který dělá špičková trička.

Kožený pastelový náramek z první fotky je od Metráž design. Moc pěkný kousek, který skvěle doplnil růžové šaty.



Kabelka se vzorem je od Papier Langackerhausl, je vyrobena ze směsi papíru a latexu a jen tak ji nezničíte, protože je i voděodolná, tak se o ni nemusíte bát. Ty metalické verze mě hodně lákají. Super doplněk nejen na akce.


Oblíbila jsem si ledvinky Net, které mají sportovní nádech, skvěle sedí a dobře se mixují s rovnými tričkovými a úpletovými šaty. Takový ten kousek do kterého dáte telefon, klíče, peníze a máte naprosto volné ruce.



Prsteny Viktorie Prokopové vypadají hodně stylově a jsou tak lehoučké, že je na prstech skoro necítíte. Nejlépe vypdají vrstvené na více prstech v několika velikostech a odstínech.


Kromě módy, šperků a kabelek najdete ve 100class i bytové doplňky. Třeba Nela porcelán v čisté bílé a jednoduchých liniích v severském stylu. Zamilovala jsem se do dek KS Textile Art. Přesně do takové bych se zamotala v podzimní večer u krbu se sklenkou vínka a bylo by mi takhle nejlíp. Úplně mě láká vyrazit s ní někam na chaloupku do hor...


Ve 100class najdete i přírodní kosmetiku. Třeba voňavá mýdla Savon du Midi, která neuvěřitelně voní. Sójové svíčky a bytové vůně Glyk company, jejich minimalistické obaly mě hodně baví.


A nesmí chybět ani oblíbený Sofa magazín. Doporučuju do 100class zajít, je v Soukenické, kousek od Palladia, nebo až půjdete ze snídaně v Imperialu, tak se stavte, třeba se zamilujete do nějakých pokladů, jako já :)


You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images