Pink shadow

9/15/2017


Tohle je sice ještě letní outfit, ale mně se moc líbí a tou dobou bylo v Budapešti krásných 28 stupňů. Takže na svetry jsem neměla ani pomyšlení. A pokud byste nabyly dojmu, že jde o šaty, tak byste se mýlili. 

Tip pro všechny, co máte doma hezký top, ale raději byste ho využili  v délce spíše jako šaty, ušijte si k němu sukni. Já jsem zašla do látek i s topem a hledala co nejpodobnější tyl i odstín na podšívku. Stejnou barvu nikde neměli a ikdyž je ten barevný rozdíl vidět, mně to nakonec takhle baví. Díky tomu mám tenhle top od Dixie kupovaný v Itálii ještě mnohem raději. Samotný tolik nevynikne. S úzkými kalhotami mi přijde ten styling prostě moc obyčejný. To bych nebyla já, abych ho nenosila po svém. Výrazněji, ale ne přeslazeně. Co na outfit řikáte? 

A pokud byste chtěli takové šaty unosit i na podzim, jde to jednoduše. Dá se pod ně vzít tenký rolák nebo bílá košile. Nazout pěkné kozačky, klidně nad kolena nebo kotníčkové ze semiše či trendy sametu. A přes ně obléct trenčkot nebo plášť v nějaké velbloudí barvě. Umím si tyhle šaty představit i s vínovým kabátem. Spojení růžové a bordó mě na zimu hodně láká. Tak snad nezůstanu jen u své oblíbené šedivé. Uvidíme :)

Dixie top, DIY tulle skirt, DIY satin bomber, Chloé bag, Zara sandals, Rosefield watch (24time.cz)

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Top se sukní vypadá moc krásně, vůbec bych neřekla, že to nejsou šaty. A bomber je parádní, uz ho tu obdivuju dlouho:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Bomber mám fakt ráda, povedl se. A zase jsem ho začala nosit až tehdy, když už je na něj zima :D

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images