How to wear bum bag

12/04/2017


Kdo by to byl řekl, že se ledvinky zase někdy vrátí a stanou se dokonce fashion trendem... Ale je tomu tak, a tak na ulicích můžeme pozorovat tzv. belt bag a ledvinky všemožných tvarů a provedení. Je tu ale jeden velký rozdíl oproti minulosti, tyhle jsou prostě stylové a dají se skvěle mixovat. Pokud po nějaké takové kabelce či ledvince pokukujete, připravila jsem si pro vás trochu inspirace a pár rad, jak na to.

Ledvinku můžete nosit na několik způsobů. Buď ji hodit přes jedno rameno, třeba jako já v jednom z posledních outfitů tady, nebo do pasu jako se nosí ta od Gucci, nebo na boky, kde nenásilně vykukuje z pod svetru. Zaměřte se na materiály. Ledvinky a belt kabelky nejsou rozhodně jen z umělotiny, která se používala kdysi na batohy. Najdete luxusní verze z kůže, semiše nebo sametu, či saténu. Jsou v elegantním i lehce sportovním provedení, nebo naprosto minimalistické. 

Styl určuje to, co nosíte. Jestli ji chcete nosit přes simple pletené šaty, sáhněte po čistotě a minimalistických detailech. Jestli hledáte nějakou ke křiváku, bomberu a džínám, pak bude kožený kousek od Wanga tím pravým. Skvěle bude vypadat i v monochromatickém outfitu jedné barvy, tady se zaměřte hlavně na mix materiálů...pletený svetr, kožené kalhoty a saténová ledvinka bude vypadat skvěle.

Belt bag se nosí jak v pase, tak i ležérněji na bocích. Mrkněte se doma po kabelkách s delším odepínacím řemínkem. Snadno ji můžete předělat na belt bag, když si ji ovážete kolem pasu nebo boků. Nahrazují pásek, pokud jsou totiž drobné, budou dobře vypadat přes šaty, sukně nebo kabát.

Co je na těhle "kabelkách" ale úplně nejlepší věc? Máte obě dvě ruce volné, takže můžete nerušeně v jedné ruce držet mobil a druhou usrkávat svoje latté. Nebo nést hromadu vánočních dárků :) Já si ledvinky hodně oblíbila, určitě vám ji ukážu ještě v nějakém dalším outfitu. Teď ještě zapátrat po nějaké stylové belt bag, koukám stále po té z Odivi, ještě ji někde objevit :) 

Co vy a tenhle styl? Láká vás, nebo to není vůbec nic pro vás..?


You Might Also Like

6 komentářů

  1. Ja viem, že je to momentálne veľký trend a aj kopu mojich obľúbených blogeriek ich nosí, ale ja tomu na chuť neprídem, pretože sa mi to tak nejak nepáči...Ja si radšej dám menšiu kabelku crossbody a tiež mám voľné ruky, ale samozrejme to neodsudzujem úplne.. Niekto to vie pekne skombinovať a niekomu sa to aj hodí k osobe..u mňa by to však nemalo nejak význam siliť to a kupovať si takúto "ladvinku" :)))

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jasně, v módě je spousta trendů, které nesedí každému. Já se tak nehoním za vším, jen si vyzobu to, co mi prostě sedí a v čem se cítím dobře.

      Vymazat
  2. Já trendy miluju! Mně se to líbí, ale asi se to ke mně úplně nehodí. Nebo si to musím víc přizpůsobit mému stylu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobě by slušela ta Chloé kabelka kolem pasu, je jemná a ženská :)

      Vymazat
  3. Ta "Eastpack" (nebo alespoň logo tak hodně vypadá) ledvinka na poslední fotce mě nejdřív nadzvedla, protože to jsou přesně devadesátky a má upatlaná školní léta a prostě fuj fuj, jenže jak k tomu má ta modelka sladěný i svetr, tak zkrátka nemůžu říct, že by to nebylo supr, sladěné a stylové. A to je na módě právě to nejlepší! Skvělá inspirace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě. Já se taky kolikrát zdráhám něco vzít na sebe, ale dokud to nezkusím, tak prostě nemůžu říct nic proti. A je to právě ta inspirace na ostatních, která mě alespoň k tomu ozkoušení dostane. :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images