Coffee spot: Cà phê

5/13/2018


Mám pro vás jeden tip na super novou kavárnu a bistro Cà phê na Holešovicích, která se už chvíli po otevření stala na IG dost populární a já se nedivím. Když totiž spojíte skvělý design interiéru, za kterým stojí dvojice Andrea a Martina, vietnamské speciality a výběrové kafe z Kávového klubu, nemůže se nezadařit. Já tam byla asi druhý týden po otvíračce a už tehdy nám sdělili, že přes obědy mají plno. 

Usadili jsme se s Verčou jak jinak než k růžové sedačce za zády s nádherným vzorem tapet, které si sem navrhovala vietnamská majitelka sama. A mě srdce zaplesalo, že mám na seznamu další insta friendly místo, které není jen hezké a stylové, ale hlavně tu umí super kafe a dobře tu vaří. Šikovný barista a příjemná obsluha už je takový bonus navíc. Za mě palec nahoru.

Dala jsem si tu své klasické lungo bez mléka a cukru a ke snídani ochutnala jejich speciální lepkavou rýži s ořechy, kokosem a praženou cibulkou. Nezvyklá kombinace ke snídani, pro mě rozhodně. Ale moc mi to chutnalo a snědla jsem tu porci celou sama. Příště si dám z menu určitě něco dalšího. Dostaly jsme na stůl i pozornost v podobě čokoládového muffinu a limetkového cheesecaku a ten byl naprosto božskej. Já bych se po cheesecaku mohla pokaždé utlouct a je jedno, že se zrovna blíží sezóna plavek :D

Takže až budete na Holešovicích, zkuste projednou místo Vnitrbloku zabloudit kousek dál do Cà phê. Doufám, že se vám tu bude líbit tak jako mě. A tip, berte hotovost, je možné, že ještě nemají terminál. Za to mají ale narozdíl od Phill's Corner wiffi a to se počítá.



You Might Also Like

4 komentářů

  1. - nesmirne me bavi sledovat, jak nam holeovice rostou do krasy! tenhle skvost mam jen par kroku od domu a jeste jej nenavstivila! nutno napraviti .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě naprav, dokud to tam nepraská ve švech. Jo, Holešovice mě baví, ještě že to k vám mám tak blízko :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Tak já se nedivím, když mají tak hezký interiér, to hodně táhne a v marketingu to hraje dost důležitou roli, jak je vidět :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images