Mii cosmetics

7/24/2018


O značce Mii Cosmetic jsem se vám na IG a blogu už jednou zmiňovala. A protože mě jejich produkty baví, rozhodla jsem se vyzkoušet pár dalších věcí, se kterými se tady s vámi podělím v recenzi. Nepočítám se mezi beuty blogerky, tzn. nemám doma tunu líčidel a líčení mi nesmí zabrat víc než půl hodiny. Ale když jdu do města nebo na schůzku, líčím se ráda. Nevycházím skoro bez nalíčených očí, protože jinak je mám zapadlé kvůli povislím víčků a protože ta moje pleť dokonalá vážně není, lehký makeup to vždycky zachrání.

Co jsem testovala? Rozjasňovač, krémové stíny v tužce, tužku na oči a barvu na rty. 


Skin Illuminator

Čím jsem starší, tím víc dám na rozjasňující produkty a makeup, protže už se mi pleť tolik nemastí a za druhé to mnohem víc omlazuje. Pudr mám v zásobě, jen když se začnu během dne hodně lesknout. Tenhle rozjasňovač jsem si hodně oblíbila, dá se použít jak na obličej, tak i na tělo. Pod makup, přes něj, nebo ho smíchejte dohromady, jak to dělám já. Díky tomu nespotřebuju makeupu tolik a taky ho na pleti odlehčím. Mám světlejší odstín Aura v jemném béžovém podtónu se zlatavými odlesky. Dohromady s makeupem působí hodně přirozeně a udělá ten správný glowy efekt. Ještě mít to správné světlo, aby to můj foťák dokázal zachytit, ale snad to z té fotky poznáte. V létě se dá skvěle využít na zvýraznění dekoltu a šíje. Pod slunečním světlem se budete krásně šajnit. Navíc mi přijde, že ta tuba je snad bezedná, opravdu ho stačí maličko a jemně ho rozetřít do ztracena. Za mě bezvadná věc, kterou používám skoro denně.



Forever eye colour

Mám tyhle krémové stíny v tužce ve dvou odstínech, tmavě hnedý Walnut a zeleno-stříbrný Oyster, to je hodně zajímavý odstín. Krásně se lesknou a díky jemné konzistenci se snadno nanáší a neskutečně drží. Nechápu, ale je to tak a musím je odličovat pak dvoufázovým odličovačem. . Ten světlý odstín si dávám jen na pohyblivé víčko. Potřebuji ty povadlá víčka něčím pozvednout, a proto horní oblouk nad okem a víčko dělám světlejší, zatímco záhyb oka naopak tmavší. To vykouzlí dojem hlubšího pohledu. Nejraději bych měla doma měla všechny odstíny. Na léto je tu super alternativa proti pudrovým stínům, které si né vždycky rozumí s horkem a mastící se pletí.




Beautifying Brow Wand

Tužka 3 v 1 obsahuje jak barvu, kartáček, tak uprostřed dokonce i rozjasňovač pod obočí pro ještě hezčí efekt. Mám sice tmavé obočí, ale nepravidelný tvar a někdy mi ty chloupky prostě chybí, tak je musím domalovávat. Po dlouhé době mám v ruce tužku, se kterou se skvěle a precizně pracuje. Má totiž plochý hrot, a tak s ní jednoduše nakreslíte tenké tahy a vypracujete během chvilky perfektní tvar. Obočí je totiž pro mě úplný základ líčení a i kdybych nestihla pořádný makeup, bez obočí nevycházím. Krásně vykreslený tvar dokáže úplně divy a navíc i ty povadlé oči díky tomu prokouknou. Tužka má jen jednu nevýhodu, rychle mi ubývá. Asi bych potřebovala dvojité balení :D Kartáčkem na druhém konci obočí jemně rozčesu a upravím tvar a tužkou pak dokreslím chybějící místa. Mám odstín truly darker, který se hodí pro přirozeně tmavě hnědé až černé obočí. pokud jste světlejší typ než já, sáhněte po těch dalších odstínech. 


Jinak Mii se specializuje na produkty na obočí, mají spoustu tužek, gelových stínů, kartáčků, barev i kitů se šablonami pro perfektní tvar, mrkněte tady.


Power Matte Lip Creme

Miluju matné rtěnky, těm lesklým jsem stále nepřišla na chuť. Rozhodně ne, když jde o tmavé odstíny. Ty vypadají v matné verzi prstě přirozeněji a troufnu si na ně občas i přes den. Tahle barva má balení jako rtěnka, ale nenchte se zmás, uvnitř je aplikátor, kterým barvu nanesete na rty. Já jsem zvyklá pracovat prsty, takže barvu jemně vklepu i do povrchu a rozetřu, abych zjemnila sytost. Narozdíl od jiných barev neusychá tak rychle a můžete s ní při líčení lépe pracovat a upravit tvar rtů i intenzitubarvy. Po zaschnutí vydrží opravdu dlouho, přežije i několik drinků a když byste si jí i tak setřeli, stačí líčení jen dopupravit. Nevysušuje rty tolik ajko jiné dlouhodržící barvy. u těch je pak problém, že barvu nemůžete vrstvit, ale musíte celé líčení opakovat od znovu. Můj odstín je ten nejtmavší supreme, který má nádech do švestkově červené. Na podzim to bude ideální společník.


A tady pokus o ukázku mého makeupu. Jak jsem psala, nejsem žádná beauty blogerka a nemám doma profi světlo an focení líčení, ale i tak. Aplikovala jsem společně s makeupem rozjasňovač, obočí mám dokresléné tužkou od Mii a na očních víčkách mám trochu krémových stínů. Takhle vycházím normálně přes den, večer bych maximálně přidala intenzivnější líčení očí a nějakou tmavší rtěnku. Jak se vám look líbí? A hlavně, znáte Mii a jejich produkty? 


You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images