#sweaterweather 4

11/23/2018


Znáte slovenskou značku Nehera? Mají dokonalé kolekce ve stylu Céline. Teda té staré Céline, protože ta novota od Hedi Slimane už nemá s jejich stylem nic moc společného. Na Neheře mě baví jejich minimalismus s nápadem.
Hrají si se strukturou, liniemi a nejsou vyzývaví, používají přírodní barvy. Pokud máte rádi COS, myslím, že vás Nehera nadchne. Já se jimi nechala v tomhle svetrovém outfitu trochu inspirovat. Minimum barev, maximum efektu. A nedivte se těm holým nohám, bylo ještě telpo a já aktuálně nestíhám přidávat outfity tak rychle, jak rychle se venku mění počasí. Takže si tuhle inspiraci schovejte třeba na jaro, jakmile se zase oteplí.

Jak docílit minimalistického looku, který bude vypadat zajímavě a ne nudně? Materiály, ty hrají extra roli, protože bez nich toho efektu jen tak nedocílíte. Kvalitní materiály se poznají na první pohled, stejně jako dobře střižené oblečení a precizní zpracování. pokud si v minimalismu libujete, tohle určitě nepodceňte. Čím méně barev, vzorů a švů, tím více vyniknou všechny nedokonalosti a vady na kráse.

Ale i tak to není o tom vlítnout do nejdražších obchodů, naopak je to o hledání. Tenhle svetr tahám už druhou zimu skoro neustále. Je z HM trend kolekce s příměsi vlny a mohéru a díky tomu je měkký a hřejivý. Kratší délka se hodí suprově na stylingové mixování. Tentokrát jsem ho oblékla přes plisovanou sukni ulovenou na pop-upu v 1981 secondhandu. Nemohla jsem ji tam nechat, je to univerzální kousek. A ledvinka z COSu tomu celému dodala tu správnou nečekanou tečku, která simple outfit proměnila v něco s nápadem. Nazula jsem své hadí mokasíny z Massimo Dutti, protože jsem stále nenašla ty pravé kotníčkové kozačky s hadím vzorem. Najít ideální tvar, koženou verzi a podpatek není u mě nic jednoduchého, já si ale počkám. 

Co vy a minimalismus? Unosili byste ho?

A protože je to počasí rychlejší než já, čekejte ještě jeden nezateplený outfit, pak už 100% jen v kabátech...

HM trend turtleneck, 1981 secondhand pleated skirt, COS belt bag, Massimo Dutti loafers, Mooyyy jewelry rings
ph. Seulement Teresa

You Might Also Like

2 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images