New season

2/16/2019


To skoro jarní počasí za okny ve mě vzbuzuje těšení na jaro. A konečně mám doma světlo, na které jsem čekala od podzimu.
Pokud totiž pracujete jako fotograf a fotíte nejvíc na denním světle, je pro vás tohle období jako spása po temné zimě. Zimu mám ráda na horách a v chaloupce u krbu, ale jaro si můžu stejně užít jak v pražském bytě, tak na túře přírodou, na což se neskutečně těším. Jaro je taky pro mě obdobím, kdy se zase můžu módně vyřádit a to mě baví. I když ten začátek je vždycky takový rozpačitý a já ráno tápu nad tím v čem neumrznu a přes oběd se nebudu topit ve vlastní šťávě. 

Konečně vytáhnu boty a sukně bez silonek. Kabáty vyměním za pláště a lehčí bundy. Vytasím se s výstřihy, ve kterých můžu ukázat svou bižu a hlava mi nebude plihnout pod čepicí. Jaro je mnohem víc zábavnější, co se týká fashion. A moje takové malé předsevzetí pro letošní rok, je mnohem méně utrácet v obchodech a naopak si více vystačit s tím, co už v šatníku mám. Ono je to i způsobené tím, že většina výdajů půjde letos na svatbu, ale jakýkoliv důvod se počítá, ne..? Raději si místo nového kousku z konfekce ušiju něco originálního, nebo prolezu sekáče, pokud mě bude táhnout nějaký trend a já nebudu moct odolat. A taky je tu ten důvod, že toho mám v šatně víc než dost a spíše bojuju s nedostatkem místa, takže sledujet můj Vinted, pravidelně tam přidávám  věci na prodej, které už skutečně neunosím a přitom jsou v super zachovalém stavu.

A také je jaro o trávení času venku. Procházky, výlety o víkendu, nebo jen běhání bez zánětu krku a chrchlavého kašle. Jo, to prostě miluju a ty západy slunce, kdy vidíte jasnou oblohu bez nízké oblačnosti jako celou zimu. Miluju jaro a těším se, co mi přinese. Jak to máte vy?

Max Mara coat, Zara dress, boots and bag, C&A hat, Mooyy necklace

You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images