Romantic garden

7/13/2011

Vzpomínáte na zelené šaty, které jsem nedávno objevila v jednom seconhandu? Tak už jsem je zkrátila a předělala k obrazu svému. Zamilovávám si tu barvu čím dál víc. Nikdy jsem zelenou nemusela, ale k tomuhle střihu si ani jinou barvu neumím představit. Našla jsem naposled v HM i skvělé doplňky v korálově červené barvě, které by byly jako skvělý kontrast. Připadám si v nich jako amazonka :D A zlatý náhrdelník (který jsem si vyrobila ze spony pásku) k nim super jde. Jak se Vám líbí? 


šaty secondhand (Julien Macdolnald), sandálky Reno, pásek vintage
náhrdelník a kožené psaníčko DIY

You Might Also Like

14 komentářů

  1. teda šatičky jsou nádherné, vždycky jsem takhle na jedno rameno chtěla, ale zatím se mi nepoštěstilo. ta zelená je krásná, já bych k tomu volila třeba i doplňky v modré, ale takové v té, jako když třeba prodávají modré růže ( i kdy ve skutečnosti jsou původně bílé:) a nejsou takové kratší? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty jsou vážně užasný a skvělí dopl%nky jsi tam dala :)!

    OdpovědětVymazat
  3. cute!!!




    xoxo from rome
    K:
    http://kcomekarolina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. děkuju, modrou nevím...ale korálovou, co mám na nehtech (na fotce ten odstín není tolik vidět) klidně, zelenou pak ještě víc rozsvítí :)

    OdpovědětVymazat
  5. vypadáš fakt skvěle:)..ty šaty jsou moc pěkný:)..jak jsi udělala to psaníčko?

    OdpovědětVymazat
  6. udělala jsem zákla...koženou kapsu, pak vystříhala malé dílky, které jsem nastříhala na třásně, ale ne až ke kraji, tak aby dílky zůstaly vcelku, potom jsem jeden po druhém našila na přední stranu psaníčka, pak teprve našila poutka na řetízek, zip (vše v ruce) a jako poslední vnitřní podšívku, tu jsem vytvořila z bavlněné potištěné látky (má i vnitřní kapsu)...kolik se toho dá napsat o malé kabelce :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ta barva ti podle me desne slusi! A ty sandalky jsou presne podle mych predstav :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Už dlouhou dobu mám ve skříni lehký svetřík ve stejně zelené a pořád tam leží...nebyla jsem schopná se ho zbavit, asi ho konečně k něčemu vytáhnu :)
    sandálky už mám asi 4tý rok a pořád je zbožnuju, hledám nějaké podobné, ale jsem asi moc vybíravá...

    OdpovědětVymazat
  9. Týýjo ty musíš mít ale velkou skřín jak tam vidím kolik máš šatů :D :) Ale sluší ti to si strašně krásná :/

    OdpovědětVymazat
  10. děkuju, jj šatů mám opravdu hodně, jednou jsem to počítala a byla jsem někde u 40, to už ale neplatí, několik jich mezitím přibylo...budu muset ten svůj šatník zase vytřídit, mám málo místa :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jojo taky se chystám něco rozprodat než mi skřín praskne :D A těším se na ten tvůj shop určitě něco povybírám :P Jen abych měla penízky v té době zrovna víš :D :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné šaty, zelená ti moc sluší. Právě jsi získala novou followerku :-D

    http://shaki-days.blogspot.com/
    Budu ráda za návštěvu nebo třeba follow? :-)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images