sexy red...

8/16/2011

Dnešek byl dlouhý a podle toho se taky cítím, ale nevadí, když se můžu naložit do horké vany...říkám to proto, že nám od neděle netekla teplá voda a dneska ráno mě probudil opravář v nekřesťanskou hodinu. Konečně jsem se dostala i k tomu, abych obhlídla boty na zimu, ale bude to ještě boj na dlouhou trať plný nervů a času strávaného v e-shopech. Ale i tak jsem ulovila dva exempláře, které mě docela zaujaly, tak uvidíme, kdo bude vítězem (ha, o botách bych mohla mluvit pořád, ale to asi nechcete :D). Jestli sháníte zajímavé kabelky, tak šup do New Yorkeru, až mě překvapilo, co se tam dá najít a pak klasika pro blogery nalezena v Bershce. Večer jsme šli do kina, tak jsem ze sebe udělala sexy ženu a vytáhla z bezedné skříně tuhle osamělou krásku v červené...Jdu se léčit od bacilů, snad mě to zítra neskolí, tak dobrou a jsem moc ráda, za každý váš komentář (jen abyste to věděli :)

jacket Tally Weijl, top HM, skirt DIY, shoes Baťa,
necklace and bracelets DIY
thanks to Eva from eee is foppish cousin :)


Vagabond
Mango
New Yorker
Bershka

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Zrovna když nemám peníze, tak se v NY objeví takové kabelky? Bože já mám fakt setsakramentskou smůlu :( Jinak ta sukně je nebezpečně sexy!

    OdpovědětVymazat
  2. noo ta taska na predposlednej fotke je super :)

    OdpovědětVymazat
  3. všechny ty kabelky jsou super a víc se mi líbí ty boty Vagabond...vypadáš fakt úžasně..ta sukně je super =)

    OdpovědětVymazat
  4. toto je moc dobrý článek a sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  5. ty si teda riadne sexy!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. ta sukně je úžasná....já se chystám na kraťasy s krajkou...nejsi na fb??? hodil by se mi někdo kdo taky šije a bude v kontaktu:)....M

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images