DIY decoration

12/20/2011


Už mě taky dostala ta vánoční nálada :) Peču cukroví, balím dárky a vytvářím sváteční dekorace...a hrozně mě to baví. Dnes jsem byla dokoupit poslední dárky. Ještě pro stromeček a pustit se do zdobení. Jen do vánočního úklidu se nemůžu nějak dokopat, to je ta méně zábavná část. Víkend budu trávit se svými nejbližšími, konečně. Budu se válet v peřinách, snídat cukroví a koukat na pohádky. Milujete kapra s bramborovým salátem taky tak jako já? 
Jestli se Vám mí sobíci líbí, tak malý návod...stačí Vám třpytky, lepidlo na glitry (seženete v papírnictví), nějaký tvrdší papír (ten můj je z dárkové tašky) a pár rámečků (Ikea). Při prvním pokusu jsem zjistila, že lepidlo je na nic, tak jsem to zkusila se starším bezbarvým lakem na nehty. Není tekuté jako lepidlo, tak se dá nanést v silnější vrstvě a třpytky se lépe přichytí na podložku. Šablonu jsem si obkreslila z jednoho obrázku, stačí vygooglovat a vybírat z vánočních témat :) Pak jen počkat až lak pořádně uschne, přilepit sobíka lepidlem na papír k podložce (rozměry rámečku) a najít to správné místo, kde bude dekorace vidět.


Balení dárků mě hrozně baví a je jedno jestli je v krabici něco drobného nebo třeba drahý telefon. Ráda vybírám balící papír, stužky a různé ozdoby. Ty nejhezčí pro mě mají v Marks&Spencer nebo v Debenhams, kde jsem je koupila letošní rok. Látkové stužky seženete v galanterii a v papírnictví. Jako ozdoba může složit třeba stará brož nebo naušnice, kterou jsem použila, protože se mi druhá do páru někam ztratila :) Jestli hledáte další inspiraci, jak originálně zabalit vánoční dárky, tak se mrkněte k Simče...


You Might Also Like

7 komentářů

  1. Ten diy rámeček je moc roztomilej. A pááni moc krásně jsi zabalila ty dárečky! Mě by to líto otevírat, když jsou tak hezky zabalené. :)

    OdpovědětVymazat
  2. moc hezký, takový fešáci by mi na zdi mohli viset celej rok, nejen o vánocích

    a papíry máme letos z teska...a líběj se mi..jsou na nich totiž sobi:D

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  3. super napad:)...a niekto bude mat radost, ked dostane takto zabalene darceky:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Sobíci jsou krásní :) A ty zabalené dárky jsou přímo dokonalé, bylo by mně líto je rozbalovat! :))

    OdpovědětVymazat
  5. nádherné, super inspirace a moc se ti to povedlo, pokud bude čas tak taky něco podobného zkusím vyrobit

    OdpovědětVymazat
  6. ti jeleni jsou moc krásní!!!zůčastni se mé giveaway na http://dreamworld-e.blogspot.com/ :))

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, máš tu dárky opravdu krásně a vkusně zabalený :) ještě hezčí než má Simča...

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images